Dániel Péter lenne az Ördög Ügyvédje?

Az Ördög Ügyvédje blog leplezte le Borkai Zsolt győri polgármester szexpartiját az Adrián. Az Izraelben élő magyar ügyvéd azt állítja ő áll az oldal mögött. 

“A választások előtt kevéssel fogjuk nyilvánosságra hozni a legkeményebb fideszes balhékat és korrupciós ügyeket. Részletesen feltárom majd az Orbán-klán törvénytelen pénzmosásait, a külföldi bankszámláik titkait” –

írta dr. Dániel Péter Izraelben élő magyar ügyvéd egy bejegyzésében.

A férfi 8 éve vándorolt ki Izraelbe, elmondása szerint az orbáni diktatúrában állandóan vadásztak rá, bár az nem derül ki az írásból, miért tették ezt. Viszont állítja, hogy a magyar hatóságok azért nem tudják őt elkapni, mert Izrael nem adja ki – írja a Kibic.hu

Az ügyvéd most annak kapcsán szólalt meg, hogy a rendőrség Czeglédy Csaba politikust gyanúsította meg azzal, hogy ő áll az Ördög Ügyvédje nevű oldal mögött.

“Egyszerre nevetséges és felháborító, amit az orbáni diktatúra hatóságai, Polt Péter ügyészsége és a TEK dilettáns, ostoba pribékjei művelnek. Hiszen már hosszú ideje pontosan tudják, hogy én vagyok az “ördög ügyvédje”, de ennek ellenére ártatlan emberekből próbálnak bűnbakot csinálni” –

írta Facebook bejegyzésében ennek kapcsán dr. Dániel Péter.

A Kibic idézi a ma.hu-t miszerint Dániel nagy valószínűséggel blöfföl, az Ördög Ügyvédje blogot ugyanis a Facebook alapján Magyarországon szerkesztik.

Az Ördög Ügyvédje blog péntek reggel egy kommentben reagált az állításra: „Dániel Péter pedig csak egy vásári komédiás.”

Bloomberg: Orbán az orgia-videó miatt bukta el Budapestet

A szexvideó az utolsó percben jött ajándékká bizonyult az ellenzék számára – írja az önkormányzati választások utáni elemzésében az amerikai hírügynökség.