Ben Shapiro: Kezdődhet az impeachment eljárás Biden ellen

A konzervatív kommentátor felháborodott üzenetet tett közé Twitteren, mivel szerinte Biden a felelős az afganisztáni káoszért és a kabuli öngyilkos merényletben meghalt amerikai katonák haláláért.

A kabuli merényletetek a düh hullámát indították el az amerikai konzervatív körökben. Volt katonák, kommentátorok és politikusok tömege szólalt meg a 12 amerikai tengerészgyalogos életét követelő robbantások után.

Ben Shapiro, konzervatív kommentátor Twitteren osztotta meg a gondolatait:

“Jöjjön az impeachment. Amerikaiak százai, sőt ezrei ragadtak Kabulban kiszolgáltatva a táliboknak, az Iszlám Államnak és az al-Kaidának. Ok nélkül. Több százezer afgán szövetséges potenciális tömegmészárlás előtt áll. Ok nélkül. Amerikaiak haltak meg és sérültek meg Kabulban. Ok nélkül.”

Majd folytatta a Biden-adminsztráció külpolitikájának kritikájával:

”Kína és Oroszország mozgásba lendülhetett. Ok nélkül. Afganisztán újra a nemzetközi terror melegágya. Ok nélkül. Ezekből semminek nem kellett volna megtörténnie. Semmi nem volt ebből elkerülhetetlen. Semmi nem volt ebből tervszerű. Biden elnök a felelős mindezért.”

Ben Shapiro: Joe Biden visszahozza a „demokrata mocsarat”

A média négy hosszú éven át ismételgette, hogy Donald Trump nyakig van a korrupcióban, és hogy a média fogja megvédeni a demokráciát Trump ellen – írja Ben Shapiro.