Az illegális határátlépések a „legrosszabbak lesznek az Egyesült Államok történetében”

Az illegális bevándorlók számának szüntelen növekedése az Egyesült Államok és Mexikó határán idén arra utal, hogy a valaha volt legrosszabb statisztikát szülje – derül ki a legfrissebb elemzésekből a Washington Examiner szerint.

A 2000-ben felállított rekordot 200 ezer fővel fogják valószínűleg meghaladni, ez Salt Lake City lakosságának kétszerese.

A Biden-adminisztráció hónapról hónapra rekord letartóztatásokat jelentett be.

A PR-válsággal küzdve Biden elnök csapata bejelentette a javítási terveket, de továbbra is folytatta a korlátozások enyhítését, az illegális bűnözők letartóztatásának lassítását, és a városok újonnan érkezőkkel való elárasztását, akik közül sokakat nem teszteltek covid kapcsán.

A Vám- és Határvédelem jelentése szerint a Határőrség júliusban 199 777 személyt fogott el az amerikai délnyugati határon.

Ez 21 ezres növekedést jelent júniushoz képest, és 23 ezerrel magasabb, mint az egy hónappal ezelőtti előrejelzésünk. Továbbá a júliusi előrejelzések majdnem kétszeresei voltak az elmúlt 20 év következő legmagasabb júliusának, azaz a Clinton-kormány alatti, 2000-es júliusnak, amikor 114 ezer migránst tartóztattak le.

Káosz Kamala háza táján — panaszkodnak az alelnök stábjának tagjai

Több tucat tanácsadó panaszkodott a Politiconak az alelnökről, mivel állításuk úgy bánnak velük, mint a „sz***al”. 

Ezt a cikket szerkesztőségünk a sábát beállta előtt készítette és előre időzítve jelent meg az oldalon.