Gyermeke született a házaspárnak, akiknek kisbabáját egy terrortámadás során ölték meg

Három éve a házaspár mindkét tagja megsérült egy terrortámadásba, hét hónapos koraszülött gyermeküket az orvosok nem tudták megmenteni. 

Shira Ish-Ran 2018-ban hét hónapos terhes volt, mikor két palesztin terrorista tüzet nyitott rá és hat másik emberre egy buszmegállóban. Az életveszélyes állapotban levő Shirát megműtötték, kisbabáját pedig világra hozták, de a kisfiú néhány perccel a születése után meghalt. A szörnyű tragédia után három évvel Shirának és férjének Amichainak gyermeke született – írta a Stand with Israel oldal a Facebookon.

A terrortámadás után napokról Shira édesapja írt a JTA-nak. Shira és férje is súlyosan megsérült, mikor egy elhaladó autóból palesztinok lőttek rájuk. A terhes Shira élete az orvosok szerint néhány percen múlt. Az őt műtő sebész elmondta, hogy a fiatal nő csak azért élte túl a lövést, mert terhes volt, ezért a teste több vért állított elő. A fiatal szülők meggyilkolt kisfiukat Amiad Yisraelnek nevezték, amelynek jelentése: „Izrael népe örök.”

A tragédia után most öröm érte a házaspárt, ugyanis a hét elején Shira egy egészséges kisfiúnak adott életet.

„Békepartner” — újabb zsidókat ölő terrorista családjának fizet a Palesztin Hatóság

A közelmúltban még olyan hírek érkeztek Ramallából, hogy esetleg átgondolják az eddigi gyakorlatot, ám most úgy tűnik, mégis ragaszkodnak hozzá.