Nőnek vallotta magát, ezért áthelyezték a női börtönbe, ahol teherbe ejtette a cellatársát

Egy kaliforniai női rab terhes lett, miután a női börtönöket arra kényszerítették, hogy kérdés nélkül fogadják be a magukat nőknek valló biológiai férfi rabokat – írja a The Daily Wire.

A Women’s Liberation Front (WoLF) arról számolt be, hogy legalább egy nő terhes lett, miután Kaliforniában törvényt hoztak, amely lehetővé teszi, hogy férfiak nőként azonosítva magukat női börtönbe kerüljenek – még akkor is, ha nők elleni erőszakért ültek. Amint arról a The Daily Wire a múlt hónapban beszámolt, Kalifornia óvszereket kezdett osztogatni azoknak a női raboknak, akik kénytelenek voltak elfogadni, hogy a börtönben olyan biológiai férfiakkal kell osztozniuk a cellákon, akik transzneműnek vallják magukat.

A WoLF közleményt adott ki az eset kapcsán:

„Kalifornia legnagyobb női börtönében raboskodó nők „a legrosszabb rémálomként” írják le a körülményeket. A nőknek számítaniuk kell arra, hogy megerőszakolják őket, ha férfiakkal együtt vannak bezárva a börtönben”

Januárban lépett hatályba az a törvény, amely előírja, hogy a női börtönökbe biológiailag férfi foglyokat is be kell fogadni. A Los Angeles Times beszámolt arról, hogy azóta mintegy 300 férfi fogoly nyújtott be áthelyezési kérelmet, amelyből eddig csak 20-at dolgoztak fel.

Biológiai fiúkkal kellene versenyezniük, lázadnak a lányok

A lányok azért perelnek, hogy ne indulhassanak biológiai férfiak a lányok versenyében.