Film készül Biden fiának korrupciós ügyeiről

A brit Daily Mail kedden exkluzív riportban hozta nyilvánosságra, hogy a veterán színész, Robert Davi filmet fog rendezni Hunter Biden bulizásairól, függőségéről és korrupt üzleti ügyleteiről — írja a Daily Wire.

Davi, aki többek között a James Bond, „Licence to Kill” és a „Die Hard” filmekben szerzett hírnevet magának azt mondta az Outletnek, hogy a „My Son Hunter” „ízléses, tisztességes és tényszerű” lesz, és reméli, hogy a végeredmény hasonló lesz Hollywood legsikeresebb elrettentő történeteihez, mint például a „The Wolf of Wall Street”, a „Blow” és az „American Hustle”.

Davi kifejtette, hogy azért döntött a projekt mellett, mert úgy véli, hogy a konzervatívoknak fel kell lépniük, és olyan minőségű szórakozást kell nyújtaniuk, amely felveszi a versenyt a baloldallal.

„Rengeteg nagyszerű filmet csinálnak az emberek” – mondta. „De nem olyan magával ragadóak, mint amik Hollywoodból származnak, amely többnyire a progresszív baloldalt képviseli. És ez mindig is így volt.”

David ezért azt mondta, hogy inkább érdekli, hogy az elnök fiának történetét egy lebilincselő drámaként tárja fel, mintsem politikai szitkozódásként, és így nyilatkozott a forgatókönyvről: „Elmondja a történetet, de humanizálja a szereplőket. Elmondja a tényeket, elmondja, hogy mi történt, ugyanakkor egy kényes történet, mert hát… – tudod.”

Davi azt is elmondta, hogy személyes tapasztalatai hogyan színezik a fiatalabb Biden küzdelmeiről alkotott véleményét: „Vannak családtagjaim, akik függőséggel küzdöttek, és vannak, akik még mindig küzdenek vele. Szóval érzékeny vagyok ezzel kapcsolatban, és nem démonizálok valamit – egy történetet”. Hozzátette: „Ízlésesen bemutatnám a lehető legtöbbet – mert, tudod, érdekes…, de megmutatom a jót a rosszal együtt. ‘Tudod, ilyen az élet. És nincs olyan, amit nem állítanék.’”

A másik tényező, ami a 70 éves sztárt motiválja az a tény, hogy elég kevés befutott médium, vagy filmvállalat mutatott érdeklődést Hunter Biden története iránt.

„Ez egyszerűen egy lebilincselő történet volt. Azon tűnődtem, hogy miért volt ennyire alulreprezentált az egész világon, vagy legalábbis a nyomozás – miért nem nyomoztak utána eléggé” – mondta Davi a hírverés hiányáról, amikor Hunter Biden laptopjáról először felröppent a hír, és hozzátette: „A legtöbb ember nem ismeri az összes részletet. Eközben óriási tény halmazzal rendelkezünk”.

A botrányt a Watergate-ről szóló filmekhez hasonlítva Davi kiemelte a mai Hollywood érdektelenségét egy szerinte még aljasabb dolog iránt. „Itt van egy fickó, aki bevallja, hogy be van tépve a crack-pipától, miközben a világ más részeinek vezetőivel találkozik, üzleteket köt, és öt éven át havi 83 ezer dollárt kap” – mondta.

Davi arra is rámutatott, hogy kevés európai van tisztában a Hunter Biden körüli botrányokkal, mert kevés amerikai hírportál számolt be róla. „Ez volt a frusztráció része, hogy a mainstream média – legalább is nagy része – szépítgette az ügyet. És a legtöbb ember a világon – úgy értem, ha megkérdezzük az európaiakat, ők tényleg nem tudnak semmit a történetről. A legtöbb embernek fogalma sincs róla, és szerintem, amikor meglátják, hogy mi minden van ebben a történetben, akkor érdekes lesz a számukra.

A Daily Mail szerint a film Ukrajnában fog játszódni, és a forgatás valószínűleg még idén elkezdődik.

Az amerikai média hallgat Biden fiának botrányairól

Előkerültek olyan üzenetek, amelyekben Hunter Biden a hírhedt n betűs szót használta. Ha bárki másról lenne szó országos botrány lenne.