Az amerikai média hallgat Biden fiának botrányairól

Előkerültek olyan üzenetek, amelyekben Hunter Biden a hírhedt n betűs szót használta. 

Emlékezetes, hogy 2020-ban a Twitter letiltotta a New York Post fiókját, miután nyilvánosságra hozták mit találtak Hunter Biden laptopján. A Twitter a választás után elismerte, hogy „hibát követtek el”. Hunter homályos üzleti ügyei: egy ukrán gázcég igazgatósági tagsága, üzletelése a kínaiakkal, mind olyan dolgok, amelyek aggodalomra adnak okot, az elnökhöz való közelsége miatt.

Azonban az amerikai sajtó nem győzi dicsérni Joe Biden fiát, ő a tékozló fiú, akinek nem győzik reklámozni „memoárját”.

Hunter Biden laptopjáról előkerült „önarckép”

Legújabb botránya, hogy nyilvánosságra kerültek az ügyvédjével lefolytatott sms üzenetek, amelyekben Hunter a derogáló, rasszista szitokszót használta – írja a Spectator.

Nemrég a New York Times portrét írt egy fiatalról, aki éveken át őrizgetett egy videót, amin egy osztálytársa kimondat az n betűs szitokszót, majd mikor a lány egyetemre jelentkezett a fiú elküldte az egyetemnek a videót, a lányt pedig eltanácsolták. Hunter azonban nem tizennyolc éves átlag tinédzser ezért őt nem akarja tönkretenni az amerikai sajtó.

A Spectator szerzője szerint Hunter talán az utolsó ember az országban, akinek szólásszabadsága van. Az üzenetek meglehetősen ízléstelenek, nagy részükben az elnök fia nemi szervének nagyságával büszkélkedik.

Több nap eltelt az üzenetek nyilvánosságra hozatala óta, de a Forbes-on kívül egyetlen nagyobb lap se vette át a hírt. Pedig ma már egyetemi tanárokat függesztenek fel, ha csak idézik is a szót. Egy amerikai country énekest alig egy hónapja felfüggesztette a kiadója, amiért használta a szitokszót. Az amerikai média azonban hallgat, ahogy tették ezt Hunter korábbi botrányainál is.

Hunter Biden érinthetetlen. Az elnök fia testesíti meg azt a meg nem érdemelt privilégiumot, ami ellen az apja elvileg olyan nagy erővel küzd.

Impeachment, avagy miért hallgatnak a demokraták Ukrajnáról?

Beláthatatlan károkat okozna, ha Amerika, illetve a Nyugat semmibe venné, cserben hagyná Ukrajna új, nyugatos elnökét. Seres László publicisztikája.