Nem válaszol a DK arra, hogy miért támogatnak egy nácit Szegeden

A DK hallgat arról, hogy miért támogatnak rasszista, antiszemita jelöltet a Csongrád-Csanád megyei Jobbik elnöke személyében, aki egyebek mellett fajvédelmet követelt, a melegeket pedig genetikai hulladéknak nevezte – hívja fel rá a figyelmet a Magyar Nemzet.

Mélyen hallgat arról a DK, hogy Gyurcsány Ferenc egy nyíltan fajgyűlölő jobbikost támogat az őszi baloldali előválasztás szegedi kampányában. A párthoz elküldött kérdéseinkre lapzártánkig nem érkezett válasz, s arra sem feleltek, hogy továbbra is támogatják-e Tóth Pétert, a Csongrád-Csanád megyei Jobbik elnökét, aki a saját Facebook-oldalán osztotta meg a kampánystandjánál a Gyurcsánnyal készült közös fotót – írja cikkében a Magyar Nemzet.

Tóth Péter korábban számos kirekesztő, fajgyűlölő kijelentést tette. A 24.hu még 2014-ben számolt be róla, hogy Tóth a saját közösségi oldalán egyebek mellett nyilvánosan követelt fajvédelmet, „bibsizett” és a görög neonáci Arany Hajnal pártot dicsőítette.

Az eredeti teljes írás itt olvasható.

Korábban fajvédelmet követelt, most Gyurcsány Ferencnek köszöni a támogatást

Tóth Péter a szegedi Jobbik jelöltje néhány éve a Facebook-oldalán nyilvánosan követelt fajvédelmet, megszüntette volna Szlovákiát, és a görög neonáci Arany Hajnal pártot dicsőítette.