Korábban fajvédelmet követelt, most Gyurcsány Ferencnek köszöni a támogatást

Tóth Péter Facebook-oldalán nyilvánosan követelt fajvédelmet, megszüntette volna Szlovákiát, és a görög neonáci Arany Hajnal pártot dicsőítette.

„Gyurcsány Ferenccel egy pult mögött. Köszönöm a szegedi baloldali szavazók bizalmát és Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnökének támogatását” – írta Tóth Péter a szegedi Jobbik jelöltje. A poszt Hont András szúrta ki a Facebookon – írja a Mandiner.

Hét évvel ezelőtt Tóth a zsidók és a cigányok kiszorításáról ábrándozott. Tóth Facebook-oldalán nyilvánosan követelt fajvédelmet, megszüntette volna Szlovákiát, „bibsizett” és a görög neonáci Arany Hajnal pártot dicsőítette – derül ki egy hét évvel ezelőtti 24. hu cikkből.

„Köszönöm minden Csongrád megyei jobbikos harcostársamnak a munkáját!” – írta egy Kurucinfó-cikkhez kapcsolódva, ami arról számol be, hogy a megye egyetlen iskolájában sem kértek zsidó hitoktatást. „1920-ban is már látták a problémát” – ezt egy olyan újságcikkhez írta, ami a zsidóságot állítja be a világ problémájának. A Tavares-jelentés kapcsán pedig ezt írja: „a bibsi portugálnak sincs jobb dolga, mint minket lehúzni”.

„A végsőkig harcolunk a liberális söpredék és a genetikai hulladékok ellen” – jelentette ki Tóth 2013-ban a melegfelvonulás kapcsán. Arról is beszámolt, hogy kinyílt a bicska a zsebében és számon kérte kisfia bölcsödés csoportvezetőjét, mert játékból szoknyát adtak rá. „Kezdem úgy érezni, hogy szép csöndben ellep minket a liberális szar” – fűzte hozzá, mellétéve a nyíltan Szálasi-tisztelő Vádló Bitófák együttes egy dalát, amiben többek között a „kampós orrú csürhe, ami vigyáz rájuk” sor hangzik el.

Teljes írás itt olvasható.

Jakab Péter szerint ő egy üldözött zsidó

Interjút készített Jakab Péterrel, a Jobbik elnökével a Politico. Az interjúban a szélsőjobboldali párt elnöke úgy véli, a kormány antiszemita üzenetekkel támadja őt.