A Hegedűs a háztetőn dalával köszöntött egy zsidó párt Jeff Goldblum

Jeff Goldblum színész Brooklynban egy esküvői fotókat készítő házaspárt azzal lepett meg, hogy a menyasszony egyik kedvenc dalát énekelte nekik – írja az Algemeiner.

Sabrina Cartan és férje, a szoftvermérnök Brian Cartan esküvő előtti képeket készítettek a Jane’s Carouselnél a Brooklyn Bridge Parkban, amikor észrevették Goldblumot, aki New York-i forgatású HBO Max „Search Party” műsorának ötödik évadjában játszik. Miután a menyasszony kiáltotta Goldblum nevét, egy barát felkereste a színészt, és elmagyarázta, hogy a pár az esküvőjük előtt készíti a képeket. Ezután Goldblum odalépett a házaspárhoz, pózolt velük fényképekkel, majd énekléssel köszöntötte őket.

„Olyan édes volt” – mondta Sabrina. „És énekelni kezdett nekem: a Napkelte, naplementét a Hegedűs a háztetőnből. A férjem viselte a kippáját, ezért egyfajta utalást tett zsidó esküvőnkre. És imádom azt a dalt; nagyon érzelmessé tesz. Tulajdonképpen az egyik kedvenc filmes pillanatom. Hihetetlen volt.”

Brian az NBC New York-nak elmondta:

„Mindkettőnk szemébe nézett, énekelt nekünk, és mazel tovot kívánt.”

Sabrina szerint annak ellenére, hogy apja még nem épült fel teljesen egy műtétből, és néhány családtag a COVID-19 miatt elmaradt az ünnepségről, Goldblum segített az esküvőjük különlegességében.

A lány kifejtette:

„A chuppah alatt lenni, megfogadni a fogadalmainkat, a barátainkkal és a családunkkal való együttlét a legszebb emlékem lesz. Jeff Goldblum valóban megkoronázta ezt.”