Scarlett Johansson megint babát vár

Harmadik férjével, Colin Josttal tavaly házasodtak össze, hamarosan pedig megszületik első közös gyermekük. A színésznő a második terhességét is hasonlóan jól titkolta, mint az elsőt — írja az Index.

A színésznőnek van már egy hatéves lánya, Rose Dorothy korábbi férjétől, Romain Dauriacktől.

Colin Josttal 2006-ban találkozott a Saturday Night Live egyik adásában, de romantikus viszony állítólag csak azután alakult ki köztük, hogy a színésznő és Romain Dauriac elváltak egymástól 2017-ben. Két évvel később eljegyezték egymást, 2020-ban pedig összeházasodtak.

Az események ekkor felgyorsultak, hiszen amellett, hogy a fél világ a színésznő új filmjét, a Fekete Özvegyet várta, megtörtént a gyermekáldás csodája is. Scarlett Johansson igyekezett teljes titokban tartani a terhességét, így egy idő után kizárólag online szerepléseket vállalt, az idei MTV Movie & TV Awards gáláján is csak vállig mutatkozott a kamera előtt, amikor megköszönte a különdíját. A színésznő korábbi terhességét is eltitkolta a világ elől, még egy Bosszúállók-filmet is leforgatott anélkül, hogy bárki rájött volna a dologra a mozikban – ebben persze a stáb is a segítségére volt.

A cikk folytatása itt olvasható.

Budapesten akciózik Scarlett Johansson új trailerében

A Fekete Özvegy előzetesében feltűnik a Citadella, a Keleti pályaudvar, a Széchenyi utca és a Magyar Tudományos Akadémia is.