Budapesten akciózik Scarlett Johansson új trailerében

A Fekete Özvegy előzetesében feltűnik a Citadella, a Keleti pályaudvar, a Széchenyi utca és a Magyar Tudományos Akadémia is – írja a Telex alapján a Mandiner.

Szombat este jelent meg a Fekete Özvegy legújabb előzetese, tele budapesti snittekkel – írja a cikk.

Hozzátették: a kétszeres Oscar-jelölt Scarlett Johansson által játszott karakter eredettörténetét bemutató képregényfilmet július 9-én mutatják be a mozik. Azt írják, a filmet Budapesten forgatták, és a rendelkezésre álló információk alapján úgy tűnik, hogy a fővárosnak nem Moszkvát, Berlint vagy Prágát kell majd alakítania, mint az elmúlt évek hollywoodi produkcióiban annyiszor, hanem a film egyes részei valóban Budapesten játszódnak majd.

Marvel Studios’ Black Widow | New Trailer

„We have unfinished business.” See Marvel Studios’ „Black Widow” in theaters or on Disney+ with Premier Access on July 9. Additional fee required.► Watch on …

Hangsúlyozták: az előzetesben többek között feltűnik a Citadella, a Keleti pályaudvar, a Széchenyi utca és a Magyar Tudományos Akadémia is, a Taskmaster nevű főgonosszal pedig többek között az Alkotmány utcában kell majd megküzdenie a Fekete Özvegynek a trailer alapján.

A portál emlékeztetett, hogy a Marvel-képregényekben először 1980-ban feltűnt Taskmaster figurája arról ismeretes, hogy ellenfeleinek bármilyen fizikai képességét utánozni tudja. Az antihős egyik Marvel-filmben sem bukkant fel eddig. A Marvel Filmes Univerzum 24. darabját eredetileg 2020. május 1-jén mutatták volna be, most úgy tűnik, július 9-én lesz a premier.

Scarlett Johansson odavan Budapestért

És ha már itt forgat, beugrott Tarlós István főpolgármesterhez is.