Nádasdy szerint nevetséges, hogy idehaza bárki becsmérelni meri Sorost

Soros György szerinte „az egyik legnagyvonalúbb és legkiválóbb embert, akit a magyar föld létrehozott” – írja a Mandiner.

Életvidám, konzervatív melegnek tartja magát, aki nem ismeri a depressziót, és andalogni szeret kézen fogva májusi éjszakán a budai utcákon. Programjának tekinti, hogy kihúzza a „b**i” szó méregfogát, hogy azt többé ne lehessen megvetésre, megbélyegzésre használni – hangzott el a Partizánban, ahol Nádasdy Ádám elmondta, hogy nem tartja magát balodali embernek, így nem feszélyezik azok a társadalmi kérdések, melyeken a baloldali pártok felvetnek.

Nádasdy a „legnagyszerűbb embernek tartja Soros Györgyöt, akit a magyar föld létrehozott”, és felfoghatatlan számára, hogy miért becsmérli bárki a „magyarság legnagyobb jótevőjét”. Ezt kizárólag annak tudja be, hogy az embereket a média által az orruknál fogva vezetik.

A teljes cikk itt olvasható.

Miért kritizálják egyes zsidók Sorost?

Megosztja mind Izrael, mind a diaszpóra zsidóságát, hogy hogyan viszonyuljanak Soros Györgyhöz, aki saját bevallása szerint se nem cionista, se nem vallásos zsidó.