Egy radikális fekete csoport Anne Frank naplójának elégetésével büszkélkedett

A rasszista és kommunista nézeteket egyszerre hirdető Fekete Kalapács Szervezet ezen felül „gyarmatosítónak” és „fehér démonnak” is nevezte a holokausztban elpusztított zsidó lányt.

A néhány ezer támogatóval rendelkező csoport saját magát a „gyarmatosított munkásosztály reményének” titulálja, mely a „fenntartható jövőért küzd a világ összes gyarmatosított népe számára” – írja a zsido.com

A Fox News tudósítása szerint a következő bejegyzést közölték a mozgalom Twitter-oldalán: „Ti, fehérek mind azt kérdezitek, hogy mivel tartjuk melegen magunkat fent a hegyekben? Hát nem tudjátok, hogy ehhez csak egy jó könyv és némi tűzifa szükséges? Higgyétek el, elég sok példányunk van ahhoz, hogy hónapokig melegünk legyen”.

BH Times 🇷🇺 on Twitter: „Y’all yts keep asking us how we’re going to keep ourselves warm up in the mountains? Don’t y’all already know it just takes a good book to burn and some nice wood 🪵🔥. And best believe we have plenty of copies to keep us warm all season long 😌 pic.twitter.com/avv17SrXWv / Twitter”

Y’all yts keep asking us how we’re going to keep ourselves warm up in the mountains? Don’t y’all already know it just takes a good book to burn and some nice wood 🪵🔥. And best believe we have plenty of copies to keep us warm all season long 😌 pic.twitter.com/avv17SrXWv

Ezt követően a „kolonializmus bűntetteit” kérték számon Anne Frankon:

A gyarmatosítók rabszolgasorba döntöttek, kiirtottak, megettek, megkínoztak és elnyomtak minket, de begőzölnek, amikor egy fehér lány naplójának elégetéséről beszélünk. Elnézést, de mi egy egészen más fizikai valóságban élünk, mint azon német imperialisták lányai, akik a népünket gyilkolták”.

A kommunista csoport szerint a rabszolgatartásért is a zsidók a felelősek, mert „ők finanszírozták a hajókat Afrikából Amerikába”.

Egy másik bejegyzésben “fehér démonnak ” nevezik Anne Frankot és azt állítják, hogy a naplója bevételéből „finanszírozzák a palesztin arabok kiirtását .

A szélsőséges csoportot vezető Gazi Kodzo azt is zokon vette, hogy fekete gyerekként egy fehér lány szenvedéseiről kellett tanulnia. Hozzátette azt is, hogy.

„Amerikában nyilván okkal tolják az arcunkba Anne Frankot a gyarmatosított lányok helyett, akiket irtottak és szerinte jelenleg is irtanak a „gyarmatosítók”. A fehér zsidókat csak néhány éven át irtották, én viszont egy gyarmatosított afrikai vagyok, aki ellen most is irtóhadjárat folyik. És ez így van már 600 éve. B*** meg Anne Frank!”.

Fotó: a szervezet vezetője Gazi Kodzo

Támogathatják-e zsidó szervezetek a „Black Lives Matter” mozgalmat?

„A BLM egy rasszista, antikapitalista, antidemokratikus mozgalom. Semmi jót nem tartogat a zsidóknak vagy Izraelnek.”