Hitleres képpel találta illusztrálni Orbán Viktorról alkotott véleményét Hadházy Ákos

Adolf Hitlert és Orbán Viktort állította párhuzamba Hadházy Ákos, két fotó egymás mellé helyezésével. A Momentum zuglói jelöltje azzal kezdi posztját, hogy „a magyar miniszterelnök nem egyenlő a német legfőbb vezetővel, bár a magyar propagandisták feltűnően gyakran használják Goebbels módszereit” — írja a Mandiner.

Hadházy a „Legfőbb Virológus Professzornak” nevezi Orbánt, Pintér Sándort és Szijjártó Pétert pedig a két adjunktusának. A politikus ezután kitér arra, hogy a képen egy korfát néznek, melyet „valószínűleg csak a fotó kedvéért néztek különben nem hoztak volna meg például az alábbi fatális döntéseket”.

Hadházy szerint hiba volt, hogy a „kínai vakcinával leginkább az idős honfitársainkat oltották, holott tudni lehetett, hogy az ő esetükben SEMMILYEN bizonyíték nincs a hatékonyság mértékéről. Ezt tegnap a WHO jelentése is megerősítette, sajnos.”

„Ha a három virológus a korfára nézett volna, akkor a kezdetben érkező Pfizer-vakcinát nem a focistáknak, rendőröknek és katonáknak, hanem az időseknek adta volna, mert tudta volna, hogy ott van rá a legnagyobb szükség” – írja Hadházy Ákos.

„Ha nem csak nézték volna az asztalt, hanem érdekelte volna is őket, ami rajta van, akkor tudnák, hogy a 16 és 17 éves korosztályban összesen 200 ezren vannak.”

A teljes cikk ide kattintva olvasható.

Egyre ellentmondásosabb az ellenzéki összefogás

Korábban a Betyársereg mellett kiálló jobbikost indít az MSZP, a Jobbik pedig Kunhalmi Ágnest, aki korábban tiltakozott a párt anticionista tüntetése ellen.