Fénykép bizonyítja, hogy Clinton a Fehér Házban fogadta Epsteint

A volt elnök a rezidenciáján fogadta a pedofíliával vádolt elhunyt millárdost és párját, aki ellen jelenleg büntetőeljárás zajlik – írja a Mandiner.

A The Sun magazin birtokába került egy olyan fénykép, amin a volt elnök a Fehér Házban fogadja a pedofíliával vádolt elhunyt milliárdost, Jeffrey Epsteint és az akkori párját, Ghislaine Maxwellt, aki ellen jelenleg büntetőeljárás zajlik.

A The Sun értesülései szerint

a fényképek egy olyan eseményen készültek, ahova azokat hívták meg, akik pénzt adományoztak a Fehér Ház felújítására.

Mint ismert, Jeffrey Epsteint korábban letartóztatták, miután kiderült, hogy kiskorú lányokat csempészett a magánszigetére, ahol velük erőszakos szexuális cselekményeket folytatott. Epstein felelősségre vonására azonban végül nem kerülhetett sor, mert a milliárdos a cellájában vélhetőleg öngyilkos lett.

Epsteinnel már korábban is kapcsolatba hozták Bill Clintont, aki azonban minden vádat tagadott. Legutóbb akkor jöttek fel a vele kapcsolatos híresztelések, amikor a nők és kislányok felemeléséről tartott előadást Kamala Harris jelenlegi amerikai alelnökkel.

Bill Clinton női ruhában lógott Epstein falán

A pedofíliával vádolt, közelmúltban elhunyt milliárdos otthonának bizarr berendezése, és életmódjának részletei újabb kérdéseket vetnek fel az elit körhöz tartozó ügyfeleivel és barátaival kapcsolatban.