Uri Geller: Két állammal is dolgozom a koronavírus megállításán (videó)

A Neokohn főszerkesztője

 

Uri Gellert nem kell bemutatni az olvasónak. A magyar származású mentalista legutóbb azzal került be a hírekbe, hogy állítása szerint mentális ereje segített a Szuezi-csatornában rekedt hajó két héttel ezelőtti kiszabadításában. Gellet akkor azt nyilatkozta, hogy ő és követői minden nap reggel és este 11:11-kor arra „koncentráltak”, hogy mozduljon el a hajó.

Geller exkluzív interjút adott lapunknak, melyet rendhagyó módon, videón is látni lehet. A mentalistával Megyeri A. Jonatán beszélgetett.

Geller kikotyog néhány titkot az Ever Given óriáshajó kimentésének részleteiről, mielőtt körbevezeti a nézőket a Jaffo városában hamarosan elkészülő múzeumában, ahol a más hírességektől kapott relikviáit mutatja be.

Elárulja, hogy vajon mentális erejét felhasználja-e a koronavírus megállítására, avagy az izraeli választások után kialakult patthelyzet megoldására.

A videóból az is kiderül, hogy miként indult karrierje a világhír felé, kivel ápol szoros kapcsolatot Magyarországon, mi köze Sigmund Freudhoz és hogy mit gondol mentális erejéről a CIA.

És persze nem marad el az élő, egyenes adásban bemutatott kanálhajlítás sem.

Ungár Péter: „Sok szempontból antiszemitának tartom, amit az új baloldal csinál Izraellel”

Ungár Péter LMP-s képviselőt az ellenzéki összefogásról, Izraelről, családjáról faggattuk, és arról, vállalna-e gyereket Szombathelyen. Wallenstein Róbert interjúja.