Neonácik kiirtanák a zsidó népet „szexi zsidó lányok” elcsábításával

Egy ausztrál neonáci csoport a Gab közösségi oldalon hívta fel tagjait, hogy „csábítsanak el szexi melbourne-i zsidó lányokat”, hogy „kiirtsák a zsidó fajt az alfa árja ausztrál ERŐVEL” – írja a Jerusalem Post.

A csoport vezetője fotót is posztolt, amelyen Dvir Abramovich, a helyi Anti-Defamation Commission (ADC) elnöke látható egy gázkamrában.

A poszt három, eltakart arcú férfit is mutat, akik utasításokat tartanak fel, miszerint követőik menjenek szórakozóhelyekre zsidók által lakott negyedekben, és csábítsanak el zsidó nőket.

A szöveg egyben figyelmezteti a neonácikat, hogy azért a nők beleegyezését is kérjék el, mert „a nemi erőszak nem számít (és illegális)”, és hogy „a zsidó nők nem szeretik a nézeteinket. Három órán át ne beszélj Hitlerről”.

A posztok a cikk szerint Donald Trumpot is éltették.

Az ADC szerint a posztok felháborítók, és nem csak a neonácik „valódi természetét” mutatják meg, de az egyre növekvő radikalizációt is.

Abramovich szerint „a Hitler-imádok nyíltan fantáziálnak egy zsidó vezető elgázosításáról és felhívják elvakult híveiket, hogy erőszakoljanak meg zsidó nőket, illetve ilyen fenyegetéseket osztanak meg online. Nem tudjuk, mikor ér véget a veszélyes uszítás, noha tudjuk, hogy ahol a fehér felsőbbrendűség hívei gyülekeznek, ott rövidesen megjelenik az erőszak”.

Újra meghirdették a Miss Hitler szépségversenyt

Az ausztrál Rágalmazás Ellenes Bizottság arra kérte a versenyt rendező honlap tárhely-szolgáltatóját, hogy törölje a versenyt meghirdető oldalt.