Az öngyilkosságot fontolgatta Meghan Markle

Magyar idő szerint hajnali 2 órakor került adásba Oprah Winfrey legújabb, Meghannel és Harry herceggel készített exkluzív interjúja – írja az Index.

Az interjúból kiderült, hogy Meghant annyira megviselte az új élete, hogy úgy érezte, nem bírja tovább.

Elmondta, hogy Lady Diana legjobb barátja volt az, akihez ő is segítségért fordult. Ki más érthetné meg a történteket?

Orvoshoz nem fordulhatott, hiszen a Buckingham-palotából nem lehet csak úgy ki-be járkálni. Se útlevél, se kocsikulcs, se jogosítvány – mindent elvettek tőle. Harry szégyellte elismerni és beismerni, hogy a feleségének segítségre van szüksége, ezért nem szólalt fel a családon belül.

2020 elején költöztek Kanadába, ekkor szűnt meg a személyi védelmük. Márciusban Los Angeles felé vették az irányt, ahol egy ideig a médiamogul Tyler Perry szállásolta el és védelmezte őket. Azóta szerencsére saját lakásuk van, és a védelmüket is biztosítják.

Az interjú leglényegesebb pontjaként elmondták, hogy nem hagyták volna el az uralkodói családot, ha nincs rajtuk ez az őrületes nyomás, amitől féltik egymást és a bővülő családjukat. Az, hogy az elég egyoldalúra sikeredett beszélgetés visszhangja milyen lesz, még nem tudni, ám sejthető, hogy jócskán megosztja majd a világot és a palotát. Kérdés, vajon Markle csak színésznőként játszotta a szerepét?

A teljes cikk itt olvasható.

Megxit – A brit monarchia alkonya?

Harry és Meghan szappanoperája csak következménye, de nem oka a monarchia kiüresedésének. Hajdú Tímea írása.