Kirúgta a lemezkiadója a zsidózó Marilyn Mansont

Szerződést bontott Marilyn Mansonnal a lemezkiadója, miután korábbi barátnője és jegyese, Evan Rachel Wood színésznő a közösségi médián nyilvánosságra hozta, hogy a rockzenész évekig bántalmazta szexuálisan.

A 33 éves színésznő egy Instagram-bejegyzésben vádolta meg Mansont azzal, hogy „szörnyűséges bántalmazásokat” kellett tőle elszenvednie. Wood 2007-től járt a nála csaknem húsz évvel idősebb Mansonnal, és 2010-ben rövid ideig jegyesek is voltak.

„A bántalmazóm neve Brian Warner, akit a világ Marilyn Manson néven ismer. Tinédzser koromtól volt velem kapcsolatban, és évekig szörnyűségesen bántalmazott”

– írta a színésznő, hozzátéve, hogy „agymosás és manipuláció” áldozata volt.

Amint korábban a Neokohn is megírta, Manson többször is becsmérlően lezsidózta őt, horogkereszteket rajzolt az éjjeli szekrényére, a veszekedés szemtanúitól pedig elvárta, hogy jól mulassanak Manson antiszemita viselkedésén. Isten kegyelmezzen annak, aki nem így tett, írja.

„Zsidónak hívott, degradáló értelemben. Amikor haragudott rám, horogkereszteket rajzolt éjjeliszekrényemre. Mindenkitől, aki körülöttünk volt, elvárta, hogy nevessenek a történteken. „

Hétfőn további három nő is az Instagramon vádolta meg a sztárt azzal, hogy az elmúlt tíz évben érzelmileg és fizikailag bántalmazta őket.

Marilyn Manson állítólag lezsidózta, horogkeresztekkel riogatta volt menyasszonyát

Wood állítása szerint soha annyira nem félt még életében, mint amikor a fent leírtak megtörténtek.

Manson lemezcége, a Loma Vista Recordings közleményben jelentette be, hogy Wood és a többi nő által megfogalmazott „zavarba ejtő gyanúsítások” alapján a cég azonnali hatállyal beszünteti Manson új albumának promócióját, és többé nem is dolgozik együtt Mansonnal.

Manson az Instagramon azt válaszolta a vádakra, hogy minden intim kapcsolata teljes mértékben közös megegyezésen alapult. Mint írta,

„tekintet nélkül arra, hogy hogyan – és miért -, mások most úgy döntöttek, hogy megmásítják a történteket, ez az igazság”.

Az énekes dalszerző az ún. gót szubkultúra fekete ruháiról és erős sminkjeiről ismert. Legnépszerűbb számai között szerepel a The Dope Show és a Personal Jesus.

Wood gyermekszínészként kezdte pályafutását, egyebek mellett a Tizenhárom, a Pankrátor és a Mildred Pierce című filmekben is szerepelt. Az utóbbi időben a Westworld című sorozatban láthatta a közönség.

Mansont korábban is megvádolták már szexuális zaklatással és bántalmazással. 2018-ban azonban a Los Angeles megyei ügyészség nem emelt ellene vádat, mert a feljelentést nem találták megalapozottnak. A 2011-ben történt zaklatást bejelentő személyt nem nevezték meg az ügyben, csak Manson ismerőseként szerepelt. Manson akkor is tagadta a vádakat.

2017-ben Wood is azon nők között volt, akik a MeToo-mozgalom kezdetekor a közösségi médián írtak az ellenük elkövetett szexuális zaklatásról és erőszakról. 2018-ban vallomást is tett a törvényhozás igazságügyi albizottsága előtt az őt ért lelki, fizikai és szexuális bántalmazásról.