Marilyn Manson állítólag lezsidózta, horogkeresztekkel riogatta volt menyasszonyát

Evan Rachel Wood, Marilyn Manson volt menyasszonya (akit 2010-ben jegyzett el a zenész, majd néhány hónappal később szakítottak is) Instagram-oldalán azt állította, Manson kapcsolatuk idején bántalmazta őt – írja a Velvet.

Wood Instagram-posztja után Manson több egykori barátnője-alkalmazottja megerősítette a színésznő állításait, részletezve, milyen mentális bántalmazásokat kellett elviselniük az énekestől.

A színésznő azt mondja, egykori vőlegénye manipulálta és megvezette őt. A pár 2007-ben jött össze, 2010-ben jegyezték el egymást, és még ugyanabban az évben szakítottak is.

Wood azóta Instagram-sztorijaiban osztja meg a Mansonról és róla szóló híreket, valamint több fotót is megmutatott követőinek az énekesről, amin Manson horogkeresztre emlékeztető tetoválása is látszik. Wood szerint ezek a tetoválások még nem voltak meg Mansonnak, amikor járni kezdtek.

Wood ezután azt írja, Manson többször is becsmérlően lezsidózta őt, horogkereszteket rajzolt az éjjeli szekrényére, a veszekedés szemtanúitól pedig elvárta, hogy jól mulassanak Manson antiszemita viselkedésén. Isten kegyelmezzen annak, aki nem így tett, írja.

„Zsidónak hívott, degradáló értelemben. Amikor haragudott rám, horogkereszteket rajzolt éjjeliszekrényemre. Mindenkitől, aki körülöttünk volt, elvárta, hogy nevessenek a történteken. „

Wood állítása szerint soha annyira nem félt még életében, mint amikor a fent leírtak megtörténtek.

A fentiekhez a Jerusalem Post hozzáteszi, hogy miután az énekes megtudta, hogy Wood anyja betért a zsidóságba, állítólag közölte: az jobb, mert így legalább nem „vér szerint zsidó”.

A Manson körüli botrányra a zenész korábbi felesége, Dita Von Teese is reagált, mondván ő hétéves kapcsolatuk alatt nem tapasztalt olyanokat, amit Wood és néhány másik nő állított a férfiról.

„Ha ilyet tapasztaltam volna, nem megyek hozzá 2005 decemberében. 12 hónappal később hagytam el, mert megcsalt és drogfüggő volt.”

Mel Gibson antiszemita beszólása Winona Rydernek

A zsidó származású hollywoodi színésznő a londoni Sunday Times-nak adott interjújában mesélte el, hogy Gibson egyszer „kemenceszökevénynek” nevezte – írja a Times of Israel.