Gal Gadot főszereplésével készül kémthriller a Netflixnek

A Netflix szerezte meg a Heart of Stone című kémthriller forgalmazási jogait, amelynek főszerepét az izraeli filmcsillag, Gal Gadot játssza – osztotta meg értesülését a deadline.com hollywoodi hírportál az MTI szerint.

A Skydance Media produkciójában készülő filmet, amelyet később Mission: Impossible- vagy James Bond-jellegű, de női főszereplős filmsorozattá akarnak bővíteni, a brit Tom Harper (Vadrózsa, Léghajósok) rendezi.

A Heart of Stone forgatókönyvét Greg Rucka és A számolás jogáért Oscarra is jelölt Allison Schroeder írta.

Gal Gadot hamarosan egy másik Netflix-produkcióban is látható majd: a Red Notice című akciófilmet a színésznő Dwayne Johnson és Ryan Reynolds társaságában forgatta Rawson Marshall Thurber rendezésében.

Idén a Halál a Níluson című filmben is megnézheti a közönség, amit Kenneth Branagh rendezett. A színésznő lesz a Paramount új Cleopatra című történelmi filmjének sztárja is. Utóbbi produkciót Patty Jenkins rendezi Laeta Kalogridis forgatókönyve alapján, ami Gadot történetéből született.

A Netflix mellett egyébként a napokban egy másik streamingszolgáltató, az Amazon is bevásárolt: a Chris Patt főszereplésével készülő The Tomorow War című filmet szerezték meg.

Gal Gadot héber szlenget tanít

Ha meg akarta ismerni a héber szlenget, most itt a lehetőség, ráadásul egy szupersztártól.