Izraeli modell egy arab magazin címlapján

A L’Officiel Arabia nemcsak Yeal Shelbia címlapjával jön, de a kiadás ráadásul kizárólag izraeli divattervezőkre, és művészekre fókuszál, köztük Talia Zoref illusztrátor közös munkájára a New Yorki-i Foxylab-bel — írja a Ynetnews.

Yael Shelbia történelmet ír. A modellt nemrég fotózták le a L’Officiel Arabia vezető dubaji divat- és kulturális magazin címlapjára.

Ezzel a 19 éves modell nemcsak az első izraeli lett egy Egyesült Arab Emírségekben kiadott lap címlapján, de

az első olyan, aki egy kizárólag izraeli divatnak szánt kiadásban szerepel.

A fotózás New Yorkban történt, Shelbiához számos más izraeli, köztik Yossi Michaeli fotós is csatlakozott.

A L’Officiel Arabia nemcsak Shelbiát szerepelteti, hanem izraeli divattervezőket és helyi művészeket is, köztük az illusztrátor Talia Zoref közös munkáját a New Yorki-i Foxylab-bel.

Yael Shelbia

Shelbia-nak ez újabb nemzetközi sikert jelent azután, hogy a brit Schön! magazinban is szerepelt.

Ez a közreműködés azután történt, hogy Izrael és az öbölmenti arab államok békeszerződést írtak alá szeptemberben Ábrahám Megállapodások (Abraham Accords) néven.

Shelbia szerepeltetése az első lehet az izraeli és az emírségekbeli divatipar között eltervezett együttműködések sorában.

Szeptemberben az izraeli modell, May Tager fotósorozatot készített Dubajban az izraeli zászlóba öltözve közösen az emírségekbeli Anastasia Bandarenka-val, hogy megünnepeljék a két ország közötti megállapodást.

Elad Bornstein, az izraeli és nemzetközi divattervezőket is képviselő Brunei cég tulajdonosa a múlt héten elmondta, hogy felkérték Izrael képviseletére a Dubajban rendezendő World Fashion Festival Awards ceremóniáján 2021 októberében, ahol több tucat izraeli divattervező is bemutatja munkáit.

Már Dubajban forgatta legújabb reklámját egy izraeli divatcég

Egy ismert izraeli és emírségekbeli modell egy pizsama reklámban pózolt közösen a dubaji sivatagban, közben a zászlók is előkerültek.