Már Dubajban forgatta legújabb reklámját egy izraeli divatcég

Egy ismert izraeli és emírségekbeli modell egy pizsama reklámban pózolt közösen a dubaji sivatagban, közben a zászlók is előkerültek – írja a The Jerusalem Post.

Valószínűleg az első közös munka volt a két ország részvételével az a forgatás, amely egy izraeli divatcég megrendelésére történt. May Tager izraeli és Anastasia egyesült arab emírségeki modell közösen dolgozott egy pizsama reklámban, amelyet a dubaji sivatagban forgattak.

Ezzel May Tager lett az első izraeli modell, aki az Emírségekben pózolhatott a kamerák előtt. Mindez azután történhetett, hogy a két ország augusztus 13-án megállapodott arról, hogy normalizálják kapcsolataikat egymással.

A forgatáson a modellek a saját országuk zászlóját is lobogtatták Dubajban, az Emírségek hét emirátusának egyikén, a régió turizmusának és üzleti életének központjában.

A FIX egy izraeli női fehérnemű és pizsama márka, de tiszteletben tartva az Emírségek szabályait, csak pizsama modelleket mutattak be a forgatáson.

„Mi tiszteletben tartjuk a helyi szabályokat”

– mondta Tager.

Israeli brand shoots pyjama ad in Dubai after normalisation deal

Israeli May Tager has become the first model from her country to pose for a photoshoot in the United Arab Emirates, after the two nations agreed to normalise…

Az izraeliek számára könnyen elérhető vízum és a közvetlen járat a két ország között még nem indult be, ezért a forgatáson dolgozók európai járatokkal érkeztek, és csak olyanok jöhettek, akiknek van más állampolgárságuk is az izraeli mellett.

„Amikor hallottunk a normalizációs megállapodásról, egyből arra gondoltunk, hogy mennyire izgalmas lesz Dubajban forgatni”

– mondta Noya Yohananoff producer, hozzátéve, hogy a szükséges papírmunka még sok időt vett igénybe.

Izrael és az Emírségek is kiemelte a megállapodás gazdasági előnyeit, számos üzleti együttműködést már meg is kötöttek.