„Antifasiszták” támadtak Giulianira egy Trump-párti zsidó rendezvényen

Az „Antifa” ellentüntetői támadták meg New York volt polgármesterét, pontosabban a kocsiját, amikor az a „Zsidók Trumpért” nevű autós karavánnal végighaladt Manhattenen.

A Trump-párti autós rendezvényt vasárnap tartották meg, az ellene tiltakozó szélsőbalos társaság az 5.-ik sugárút és az 59. utca sarkán várta a konvojt — írja az Arutz Sheva izraeli lap.

Videófelvételeken is látható, hogy a tüntetők előbb válogatott szidalmakkal illették az amerikai zászlókkal díszített kocsikat és Rudy Giulianit, majd tojásokkal kezdték el dobálni a Trump mellett kiálló autós menetet, benne hangsúlyozottan a volt polgármestert, aki az utóbbi években az elnök személyes ügyvédje is.

Eggs Thrown at Rudy Giuliani by ‘Antifa’

Rudy Giuliani just rode through NYC with Trump Caravan. Trump cars got egged and flags ripped up by Antifascists📹 By Scootercaster (FNTV) desk@scootercaster…

Az egyik felvétel tanúsága szerint egy antifa tüntető le is tépi egy rendőrséget támogató „Back the blue” feliratú zászlót a konvoj egyik kocsijáról.

Filmre vették azt is, ahogy szélsőbalos tüntetők rátámadnak Trump támogatóira a Times Square-en, ökölharcot provokálva ki a két tábor között — írja a lap.

A „Zsidók Trumpért” mozgalom mintegy ezer autóval mozgósított New York különböző városrészeiben, hogy részt vegyenek egy nagygyűlésen a brooklyn-i Marine Parkban. Nemcsak Manhattanben, Brooklynban is megtámadták az „antifasiszták” a konvojt, ott ráadásul kövekkel. Egy esetben pedig egy nő borsspray-t szórt egy autóban utazó zsidó családra.

Száz napja gyújtogat és fosztogat a szélsőbal Portlandben

Az antifa és BLM aktivisták a „tüntetésen” Molotov-koktélt dobtak a rendőrökre, ami azonban az egyik saját emberüket lobbantotta lángra.