Nissim Black ortodox rapper is koronavírusos

Koronavírus-fertőzés miatt kórházba került Nissim Black ortodox rapper, azt viszont cáfolja, hogy kritikus állapotban lenne – írja az Arutz Sheva.

 „Köszönök minden imát mindenkinek. Jelenleg oxigént és gyógyszereket kapok a kórházban, és nem vagyok kritikus állapotban. Továbbra is szükségem lenne imákra a gyors gyógyulásomhoz. Köszönöm mindannyiótoknak”

– írta a rapper a Twitteren.

Nissim Black on Twitter: „Thanks for all the Teffilos everybody. I am currently getting oxygen and meds in the Hospital and I AM NOT in critical condition. Still need Teffilos for a speedy recovery. Thank you all. / Twitter”

Thanks for all the Teffilos everybody. I am currently getting oxygen and meds in the Hospital and I AM NOT in critical condition. Still need Teffilos for a speedy recovery. Thank you all.

Nissim Black 2008-ban lett ismert, akkor még D.Black néven, a „God Like” című dalával, ám érzezte, hogy valami hiányzik. Még abban az évben egy lövöldözésben megölték a barátját, az ezt követő lelki válság alatt

D.Blackként a ház alatti nevére vált a küszöbön álló zenei életben, de tudta, hogy valami hiányzik, és az a férfi, aki Nissim lesz, végül egy szellemi válság közepette találta magát, amelyből a judaizmus jelentette számára a kiutat.

A fekete ortodox zsidó rapper, aki Hitler legrosszabb rémálma lenne

Black nagyapja muszlim volt, az iszlámon keresztül került először kapcsolatba a vallással.

Két év kihagyás és az ortodox judaizmusra való áttérést követően nevet váltott, ekkor vette fel a Nissim nevet. Új utak nyíltak meg előtte, ahogy fogalmazott, olyan zenét készít, amely „inspirálja és felemeli ezt a világot a spirituális szintre, isteni célok felé”.

Nissim Black 2016-ban költözött a családjával Jeruzsálembe az Egyesült Államokból.

Új klippje két napja jelent meg.

Nissim Black – Best Friend (Official Video)

The official music video for „Best Friend” by Nissim Black.Stream „Best Friend” on your favorite music platform – https://smarturl.it/NBBestFriendWritten by:…