„Kifelé a parazita zsidókkal!” – egy kanadai politikus üzenete

A kanadai szélsőjobb egyik vezetője egy mezőről üzenve adta ki a jelszót: mindent meg kell tenni azért, hogy a zsidók eltűnjenek az észak-amerikai országból.

A zsidóságot mint „parazita törzset” emlegető Travis Patron a napokban üzent híveinek, a Kanadai Nemzeti Párt szimpatizánsainak – ebből szemezgetett a The Jerusalem Post.

„Mindennél fontosabb, hogy egyszer és mindenkorra el kell távolítani ezeket az embereket országunkból”

– fogalmazott videoüzenetében a cowboy kalapban, egy mezőről és szemmel láthatóan a széllel is komoly harcot folytatva jelentkező férfi.

Patron, a 29 éves üzletember és szélsőjobboldali aktivista 2017-ben alapította pártját. Tavaly két nő elleni erőszakos fellépése miatt cikkeztek róla a kanadai sajtóban.

A mostani, Facebookon nyilvánosságra hozott videoüzenetét szombaton vette fel. Ebben részletesen sorolja, hogy a zsidóság „örömét leli abban, ha másokat veszni lát”, és a zsidók „profitálnak a háborúinkból”, illetve „azt keresik, hogyan demoralizáljanak bennünket és hogyan irányítsák életünk minden részét”.

A szónok szerint ha csak rajtuk múlna, az „egész életünket eltörölnék”, „nem tudnak együtt élni velünk”, és „nem kedvelnek minket”. A politikus hozzátette:

„Bárhova is mennek ezek az emberek, beszivárognak a médiába, eltérítik a központi bankot, és úgy fertőzik meg a politikát akár a paraziták”.

A hivatalosan francia és angol nyelvű Kanadában talán ugyancsak értesültek arról, hogy a Cionista Világszervezet a minap azzal kapcsolatban hallatta hangját, hogy a franciaországi antiszemitizmus miatt meghirdette: ideje Izraelnek felkészülnie a több százezres francia zsidóság befogadására.

Izraelbe menekítenék a francia zsidókat

A Cionista Világszervezet szerint Franciaország „behódolt” az iszlám dzsihádnak, és Izrael is csak nyerhet a francia zsidókkal.