Wonder Woman Golda Meirt idézte a végzős amerikai diákoknak

Gal Gadot izraeli-amerikai színésznő, az akcióhős megformálója Izrael egykori női miniszterelnökével inspirálta az érettségire készülő amerikai fiatalokat.

A CNN napokban sugárzott sorozatának egyik felkért szereplőjeként Gal Gadot ismét arról tett tanúbizonyságot, mennyire fontos számára, hogy honnan jött. Hollywood egyik legfelkapottabb csillaga ismét büszke izraeliként hallatta hangját.

A mérnök és tanár szülőkkel rendelkező egykori szépségkirálynő már gyermekkorában megértette az oktatás jelentőségét. Mint azt a The Jerusalem Post által idézett üzenetében is kijelentette:

izraeliként és amerikaiként megtiszteltetésnek veszi, hogy megfogalmazhatja üzenetét és jókívánságait az amerikai érettségizők millióival.

A CNN sorozata, amely több ismert közéleti személyiség és népszerű sztár mellett adott helyet Gal Gadot-nak is elsősorban a kialakult világjárvány miatt készítette el inspirációs digitális üzenetét a végzős egyetemisták számára. Azóta a világ számos médiuma idézte már ahogy például Barack Obama vagy a másik korábbi amerikai elnök, Bill Clinton megfogalmazta a maga bölcsességét a fiataloknak.

A jelentős médiaplatform tehát kiváló lehetőségnek bizonyult Gadot számára is ahhoz, hogy eljuttassa fontosnak érzett üzenetét Amerika ifjúsága számára. A színésznő pedig Izrael legendássá vált miniszterelnökét, Golda Meirt hívta segítségül üzenete megformálásához.

CNN on Twitter: „Actress @GalGadot’s message to graduates: „To me, Wonder Woman is a fighter, but it’s what she fights for that matters. So fight for your place in this world, because you’ve earned it.” https://t.co/u7tlJSmeRw pic.twitter.com/atpKDcxO9S / Twitter”

Actress @GalGadot’s message to graduates: „To me, Wonder Woman is a fighter, but it’s what she fights for that matters. So fight for your place in this world, because you’ve earned it.” https://t.co/u7tlJSmeRw pic.twitter.com/atpKDcxO9S

„Bízzál magadban. Találd meg azt az önmagad, akivel boldogan élhetsz életed végéig. Hozd ki magadból a legtöbbet azzal, hogy a benned lévő lehetőségek parazsából cselekmények tűzcsóváit csiholod ki” 

— idézte Izrael első női miniszterelnökét a művész, aki hozzátette: Meir szavai ahogy benne is, úgy sok más izraeli fiatalban is mély nyomokat hagytak. Ezért ajánlja másoknak is a zsidó állam vezetőjének üzenetét.

Tudjátok, számomra Wonder Woman egy harcos, de valójában az a fontos, amiért ő harcol. Ti is harcoljatok meg a helyetekért e földön, hiszen megdolgoztatok érte.

— emelte ki a színésznő, akinek legújabb filmjét eredetileg június elején mutatták volna be. Azonban a világjárvány miatt arra csak a nyár végén, augusztusban kerülhet sor.

Golda Meir 1969 és 1974 között volt Izrael negyedik miniszterelnöke. Határozottsága, keménysége, politikai stabilitása, valamint az iránta érzett általános hazai és nemzetközi tisztelet tette őt a zsidó állam egyik felejthetetlen ikonjává.

Mozi helyett online hasíthat először az új Wonder Woman

Az izraeli Gal Gadot következő szuperhős-alakítása is milliárdos veszteségekkel szembesül.