Wonder Woman Golda Meirt idézte a végzős amerikai diákoknak

Gal Gadot izraeli-amerikai színésznő, az akcióhős megformálója Izrael egykori női miniszterelnökével inspirálta az érettségire készülő amerikai fiatalokat.

A CNN napokban sugárzott sorozatának egyik felkért szereplőjeként Gal Gadot ismét arról tett tanúbizonyságot, mennyire fontos számára, hogy honnan jött. Hollywood egyik legfelkapottabb csillaga ismét büszke izraeliként hallatta hangját.

A mérnök és tanár szülőkkel rendelkező egykori szépségkirálynő már gyermekkorában megértette az oktatás jelentőségét. Mint azt a The Jerusalem Post által idézett üzenetében is kijelentette:

izraeliként és amerikaiként megtiszteltetésnek veszi, hogy megfogalmazhatja üzenetét és jókívánságait az amerikai érettségizők millióival.

A CNN sorozata, amely több ismert közéleti személyiség és népszerű sztár mellett adott helyet Gal Gadot-nak is elsősorban a kialakult világjárvány miatt készítette el inspirációs digitális üzenetét a végzős egyetemisták számára. Azóta a világ számos médiuma idézte már ahogy például Barack Obama vagy a másik korábbi amerikai elnök, Bill Clinton megfogalmazta a maga bölcsességét a fiataloknak.

A jelentős médiaplatform tehát kiváló lehetőségnek bizonyult Gadot számára is ahhoz, hogy eljuttassa fontosnak érzett üzenetét Amerika ifjúsága számára. A színésznő pedig Izrael legendássá vált miniszterelnökét, Golda Meirt hívta segítségül üzenete megformálásához.

No Title

No Description

„Bízzál magadban. Találd meg azt az önmagad, akivel boldogan élhetsz életed végéig. Hozd ki magadból a legtöbbet azzal, hogy a benned lévő lehetőségek parazsából cselekmények tűzcsóváit csiholod ki” 

— idézte Izrael első női miniszterelnökét a művész, aki hozzátette: Meir szavai ahogy benne is, úgy sok más izraeli fiatalban is mély nyomokat hagytak. Ezért ajánlja másoknak is a zsidó állam vezetőjének üzenetét.

Tudjátok, számomra Wonder Woman egy harcos, de valójában az a fontos, amiért ő harcol. Ti is harcoljatok meg a helyetekért e földön, hiszen megdolgoztatok érte.

— emelte ki a színésznő, akinek legújabb filmjét eredetileg június elején mutatták volna be. Azonban a világjárvány miatt arra csak a nyár végén, augusztusban kerülhet sor.

Golda Meir 1969 és 1974 között volt Izrael negyedik miniszterelnöke. Határozottsága, keménysége, politikai stabilitása, valamint az iránta érzett általános hazai és nemzetközi tisztelet tette őt a zsidó állam egyik felejthetetlen ikonjává.

Mozi helyett online hasíthat először az új Wonder Woman

Az izraeli Gal Gadot következő szuperhős-alakítása is milliárdos veszteségekkel szembesül.