Mozi helyett online hasíthat először az új Wonder Woman

Az izraeli Gal Gadot következő szuperhős-alakítása is milliárdos veszteségekkel szembesül. A gyártók a bezárt mozik helyett online formában tartanák meg a Wonder Woman 1984 premierjét.

Egy amerikai filmes újság friss cikke szerint komolyan felmerült a Warner Brothers filmgyártó cégben annak a lehetősége, hogy az eredeti mozivetítések előtt interneten mutassák be Gal Gadot várva várt legújabb filmjét.

A Comicbook arról számolt be, hogy Toby Emmerich elnök vezető tanácsadóival megkezdte a tárgyalásokat arra vonatkozóan, hogy milyen feltételek mellett lenne lehetséges az év egyik legjobban várt szuperhős filmjének bemutatása.

A Wonder Woman 1984 a három évvel ezelőtti film — amely az egykori izraeli szépségkirálynőt egy csapásra a világhír felé repítette — folytatása lenne, de most a koronavírus miatt komoly veszteségekkel számol, amennyiben nem tudják a nyár elejére tervezett mozivetítéseket és az ebből remélt milliárdos bevételt megvalósítani.

Gal Gadot a világ egyik legdögösebb nője

A 2004-es Miss Izrael az egyetlen nő a listán, aki simán szétszerel egy M16-os gépfegyvert.

A digitális bemutató új esélyéről természetesen megoszlanak a vélemények. A riport szerint Patty Jenkins rendező és Charles Roven producer nem támogatná a film online vetítését. Mindketten amellett foglaltak állást, hogy a történet elsőként nagyvásznat érdemelne.

„Ez az elképzelés egyszerűen nevetséges. Mindenki tudja, hogy ez a film nagy bevételt termelhet, ezért mozikban kellene bemutatni”

— fogalmazott Roven.

Jeff Goldstein, a Warner amerikai mozihálozatokért felelős vezetője is annyit fűzött hozzá közleményében, hogy terveikben is elsősorban a mozibemutató szerepel. A filmet eredetileg június 4-én mutatnák be, azonban a jelenlegi világjárvány miatt a legtöbb filmszínház zárva van, és senki nem tudja, mikor kezdődhetnek újra a vetítések.

Az év legfontosabb nemzetközi filmes seregszemléjét, a cannes-i filmfesztivált éppen tegnap mondták le. Gal Gadot legújabb kalandjairól addig is ez a trailer tanúskodik:

WONDER WOMAN 1984 Trailer (2020)

Official Wonder Woman 1984 Movie Trailer 2020 | Subscribe ➤ http://abo.yt/ki | Gal Gadot Movie Trailer | Release: 25 Dec 2020 | More https://KinoCheck.com/fi…