Gal Gadot a világ egyik legdögösebb nője

„Az egyetlen nő a listán, aki simán szétszerel egy M16-os gépfegyvert: a 34 éves bombázót két éves katonai szolgálata az izraeli hadseregben tökéletessé tette a Halálos Iram állig felfegyverzett Giseljének eljátszására.”

Az idők változnak, még a Maxim Magazinnál is, nem meglepő tehát, hogy Gal Gadot, az izraeli Wonder Woman is fekerült a lap idei HOT 100-as listájára.

“Idén úgy döntöttünk, egy kicsit máshogy csináljuk. A digitális influencerek megállíthatatlan szaporodása, illetve egy bizonyos progresszív társadalmi mozgalom, melyről valamit már biztos hallottak, arra késztetett bennünket, hogy újragondoljuk, mit is jelent „dögösnek” lenni 2019-ben,”

— írták a magazin szerkesztői.

Gal Gadot egyáltalán nem akart a Munkapárt arca lenni

A Wonder Woman szerepében világsztárrá váló színésznő megtiltotta a róla készült képek felhasználását a Munkapárt kampányplakátjain.

Az izraeli színésznő, aki a Wonder Woman szerepe után vált világhírűvé, kinézete mellett híres erejéről és kiegyensúlyozottságáról is, így pontosan illik a magazin fejlődő kritériumainak szelleméhez.

“Ott a fizikai szépség természetesen, de ez csak a vonzóságot vizsgáló algoritmusunk egy részét képezte. Általános szabály, hogy azok a nők, akik felkeltették az érdeklődésünket, valami pluszt is hoznak, sikeresek a választott hivatásukban minden nehézség ellenére puszta elszántságuk, nyers tehetségük és azon hajlandóságuk nyomán, hogy erőfeszítéseket tegyenek a cél érdekében.”

— írja a magazin a szempontokról.

Gal Gadot fotója alatt a következő szöveget olvashatjuk:

“Az egyetlen nő a listán, aki simán szétszerel egy M16-os gépfegyvert: a 34 éves bombázót két éves katonai szolgálata az izraeli hadseregben tökéletessé tette a Halálos Iram állig felfegyverzett Giseljének eljátszására. Küszködő modell-színésznők van remény: mielőtt a DC kiterjedt univerzumának királynőjévé vált volna, elnyerte a Miss Izrael címet is 2004-ben.”

Az izraeli színésznő éppen az új Wonder Woman film forgatásának végefelé jár, és új projektek sora várja, beleértve egy tv-sorozatot, amiben egy osztrák/magyar bombázó színésznőt,

Hédi Lamarrt alakítja majd, aki szabadidejében feltalálta a vezeték nélküli technológia egy kezdeti komponensét a második világháború alatt, hogy segítse a nácik elleni harcot.

No Title

No Description