Tom Hanks és felesége vírusos, de jól vannak

A hollywoodi sztár, Tom Hanks és szintén színész felesége, Rita Wilson koronavírustesztje pozitív lett, mindketten karanténba kerültek.

Csütörtökön posztolt először Tom Hanks arról, hogy felesége és ő is elkapták a koronavírust, ma pedig egy újabb Twitter posztot írt arról, hogy köszönik az ausztráliai kórház dolgozóinak a remek ellátást – írja a 444.

Tom Hanks mindenkit megnyugtatott, hogy kellőképp el vannak izolálva a kórházban, hogy ne fertőzzenek meg másokat. A 444 azt írja, a házaspár szerint még Amerikában kaphatták el a vírust, mielőtt Ausztráliába utaztak volna Hanks új, Elvis Presleyről készülő filmjének forgatására.

„Rita és én itt vagyunk, Ausztráliában. Kicsit fáradtnak éreztük magunkat, mintha meghűltünk volna, és fájtak a porcikáink is. Ritát időről-időre rázta a hideg. Volt enyhe láz is. És ahogyan ez a mai világban szükséges, elvégeztettük a koronavírus-tesztet, és mindkettőnket pozitívnak találtak” – írta az Oscar-díjas Tom Hanks.

Tom Hanks And Wife Rita Wilson Say They Have Coronavirus | TODAY

Overnight, actor Tom Hanks and his wife Rita Wilson revealed that they have tested positive for the coronavirus in Australia, where Hanks is filming a new mo…

A színész közölte, hogy további vizsgálatok várnak rájuk, elkülönítik és megfigyelik őket mindaddig, amíg a helyi egészségügyi hatóságok ezt szükségesnek tartják. „Nem egynapos program lesz” – tudatta.

Hanks és Wilson Ausztráliában forgat egy egyelőre még cím nélküli filmet Elvis Presleyről. A filmet Baz Luhrmann rendezi. Tom Hanks Presley menedzserét, Tom Parkert alakítja.

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) adatai szerint Ausztráliában jelenleg 120 embert diagnosztizáltak az új típusú koronavírus-fertőzéssel.

Megfigyelés alá került a brazil elnök

Miután sajtófőnöke, Fábio Wajngarten megbetegedett az új típusú koronavírusban.