Őrizetbe vették Spielberg lányát

Nem fér a bőrébe az Oscar-díjas rendező lánya, aki a közelmúltban pornófilmes karrierje miatt sokkolta családját. Most otthonában erőszakoskodott.

A hétvégén letartóztatták és fél napot kénytelen volt őrizetesben tölteni Steven Spielberg lánya, a 23 éves Mikaela, akit a hatóságok azzal vádolnak, hogy erőszakosan viselkedett Nashville-i otthonában, és ezzel szabálysértést követett el  — írja a Daily Wire.

A világhírű rendezőt és családját alig pár hete sokkhatás szerűen érte, hogy a korábbi drog- és alkoholproblémákkal küzdő, számos öngyilkossági kísérletet is elkövető fiatal lány bejelentette nekik, hogy a jövőben pornófilmezéssel kíván foglalkozni.

Mikaela a sajtónak azzal indokolta váratlan döntését, hogy szeretne végre boldogságra lelni azzal, hogy teste mutogatása közben nem csak másoknak, de saját magának is örömet tud okozni.

Fotó: Instagram

Azt is nyilatkozta, hogy esze ágában sincs semmi szexuális vétséget elkövetni, mert az nem lenne tisztességes 47 éves vőlegényével szemben. Nos, a közel negyedszázados korkülönbség mellett párt alkotó Mikaela és választottja, Chuck Pankow között a hétvégén valami elmérgesedhetett.

A rendőrség szerint a 23 éves nő vélhetően fizikailag bántalmazhatta párját, aminek következményeként szombaton a fogdában kellett töltenie 12 órát. 

Mindezt maga a vőlegény erősítette meg amerikai hírcsatornáknak. Pankow egy közleményben állította: senki nem sérült meg és „félreértés” miatt került Mikaela a börtönbe, ahonnan 1000 dolláros óvadék ellenében szabadon engedték. Az eset részleteiről több információ nem szivárgott ki. Mikaela családja nem kommentálta az újabb kellemetlen hírt.

Spielberg aggódik lánya pornós karrierje miatt

Kínosnak érzi és aggódik lánya új ambíciói miatt az Oscar-díjas rendező.