Spielberg aggódik lánya pornós karrierje miatt

Kínosnak érzi és aggódik lánya új ambíciói miatt az Oscar-díjas rendező.

Nem esik messze az alma a fájától… Nos, a világhírű hollywoodi legenda talán mégsem örül annyira ennek. Steven Spielberg ugyanis amerikai lapértesülések szerint egyáltalán nincs feldobva attól, hogy 23 éves lánya szintén a kamerák társaságában keresi önmegvalósítását.

A Jerusalem Online hírportál a New York Post pletykalap információi alapján közli, hogy

„Cukor Csillag” művésznéven a most 23 éves Mikaela Spielberg már posztolt felnőtteknek szánt tartalmat egy weboldalra, azonban miután jó zsidó családból származik (az egzotikus külsejű hölgyet kisbabaként fogadták örökbe) azok élesítésével megvárta, amíg a hatóságoktól megkapja a szexuális tartalmakra vonatkozó iparűzési engedélyt.

Az önmegvalósítási kísérletként is értelmezhető új karrierbe kóstoló Mikaela ezzel a tevékenységével nem csak másoknak, hanem magának is örömöt szeretne okozni, hiszen a korábbi években súlyos alkohol- és drogproblémákkal küzdött. Élete eldobásához is közel járt sorozatos öngyilkossági kísérleteivel – írja a lap.

Fotó: Instagram

A fiatal hölgy hangsúlyozta, hogy új ambíciójáról, talán kissé szokatlan munkájáról – amelytől anyagi függetlenséget is remél híres családjától — – „nem a szüleim tehetnek”. Azt is fontosnak tartotta hozzátenni, hogy esze ágában sincs illetlen szexuális kapcsolatot létesítenie másokkal a kamerák előtt vagy mögött, mert az tiszteletlenség lenne 47 éves vőlegényével szemben.

Egyelőre annyit tudni, hogy a Spielberg-házaspár a napokban értesült egy Facetime-beszélgetésen arról, hogy lányuk milyen új pályára lépett, és ettől a család egyelőre nem repes örömében.

Egy családi barát szerint Steven Spielberg és felesége a legodaadóbb szülők mintapéldái, akik mindenben támogatták eddig gyermekeiket, bár kissé kínosnak érzik lányuk új tervét és most aggódnak a felnőttfilmek forgatása terén kezdődő karrierje miatt.