Al Pacino, a nácivadász

Pénteken debütál az Amazon streaming-szolgáltatásában Al Pacino új tévésorozata, amelyben az Oscar-díjas színész egy nácivadászt alakít.

Al Pacino több mint öt évtizedes pályafutása alatt most először játszik tévésorozatban. A tízrészes Hunters című széria a hetvenes években játszódik New Yorkban, ahol egy nácivadász csoport ered a bujkáló és szervezkedő bűnösök nyomába.

A nyolcvanadik évét áprilisban betöltő Al Pacino elmondta, hogy a 12 órányi sorozat számára olyan volt, mintha egy nagyon hosszú filmet forgatott volna. Hozzáfűzte, hogy a film „egy őrült történet”, nagyon félelmetes sztori, amely egyúttal „nehéz, mély, tragikus érzelmeket” közvetít.

David Weil, a sorozat alkotója nagymamája történetét elevenítette fel, azokat a dolgokat, amelyeket a második világháború alatt átélt, és amelyekről neki, az unokájának mesélt.

Hunters – Official Teaser Trailer I Prime Video

There comes a time where we all must choose between the light and the darkness. Welcome to the hunt. From the creator of Us and Get Out comes the newest thri…

Közölte: gyerekként úgy érezte, mintha egy képregény lett volna, amit hallott és szuperhősök világa tárult volna ki előtte.

„Most rajtunk a sor, hogy átadjuk ezt az örökséget a következő generációnak, és elmeséljük ezeket a történeteket” – hangsúlyozta Weil, aki arról is beszélt, hogy a Hunters valójában „szerelmes levél a nagyanyjához”.

Mint mondta, fontosnak tartja, hogy az emberek megtudják, mi volt a holokauszt, hogy soha többé ne fordulhasson elő.

Kirúgta Al Pacinot a barátnője

Az izraeli színésznő szerint túl öreg és smucig volt hozzá az Oscar-díjas mozilegenda.