Nácivadászt alakít Al Pacino egy új sorozatban

Az Amerikába beszivárgó SS-tiszteket likvidáló különítményt bemutató „Hunters” sorozat az 1977-es New Yorkban játszódik. 

Nem tudni, vajon izraeli barátnője, Metal Dohan ráhatására, de Pacino legújabb Amazon Prime sorozatában nácivadász bőrébe bújik.

A közelmúltban kiadott előzetes szerint a színész karaktere, Meyer Offerman a kamerába nézve leszögezi : „Ez nem gyilkosság. Ez micva,” majd erőszakos képsorok után látszik, ahogy bizonyos képek fölé piros x-et rajzol, minden bizonnyal a likvidált nácikat jelölve ezzel.

Hunters – Tease: X Marks The Spot I Prime Video

From the creator of Us and Get Out comes the newest thrilling series on Prime Video, Hunters. Executive Produced by Jordan Peele and starring Al Pacino. ” Hu…

A David Weil által kreált „Hunters” sorozat az 1977-es New York City-ben játszódik, és egy olyan csoport történetét meséli el, akik több száz Amerikába menekült náci tisztet fedeznek fel, akik azt tervezik, megalapítják a negyedik Reich-et. Meyer vezeti a különítményt, melynek fő feladata az SS-t az USÁ-n kívül tartani.

A sorozat várhatóan 2020-ban kerül bemutatásra. Pacino mellett olyan színészek is feltűnnek majd a produkcióban, mint Logan Lerman, Louis Ozawa Changchien, Ebony Obsidian, Henry Hunter Hall, Carol Kane, Lena Olin és Saul Rubinek.