Indiana Jones visszatér

Többszörös késedelem után nyártól kezdik el forgatni az Indiana Jones-kalandfilmek ötödik részét – közölte a filmek címszereplője, Harrison Ford.

A 77 éves színész Ellen DeGeneresnek adott interjújában beszélt újabb filmjéről, amelyet mint mondta, mindig „nagy-nagy élvezet” forgatni.

A még címnélküli film készületeit már évekkel ezelőtt bejelentették, majd 2018-ban a Walt Disney Stúdió és a Lucasfilm az idén nyárra tervezett forgatás újabb egy ével történő elhalasztásáról döntött. Ford az amerikai műsorvezetőnek elmondta, hogy nyáron vagy késő nyáron látnak hozzá a forgatáshoz.

Spielberg: Az iskolában zaklattak a zsidóságom miatt

Az iskolai zaklatások miatt szégyellte, hogy zsidó – mondta a világhírű filmrendező a Miért gyűlölünk? című új sorozatának bemutatója alkalmából.

Steven Spielberg filmrendező ismét Harrison Fordot akarja látni Henry Walton régészprofesszor szerepében. Ford 1981 óta négyszer alakította Waltont, legutóbb 2008-ban az Indiana Jones és a kirstálykoponya királysága című filmben.

A forgatókönyvet David Koepp írja, a történetről még semmilyen részlet nem látott napvilágot. Ha elkezdik nyáron forgatni a filmet, az a tervek szerint a jövő nyáron kerülhet a mozikba.