Bar Refaeli világra hozta harmadik gyermekét

Az izraeli szupermodell Bar Refaeli és férje, Adi Ben Ezra fiúgyermeke két lányt, Livet (2016) és Ellét (2017) követte a családba. A hírt a modell Instagram oldalán osztotta meg a világgal – írja a Kveller.com.

Refaeli terhességének fontosabb lépéseit folyamatosan közölte a közösségi oldalon, így a világ nyomon követhette a gyermek érkezését.

Refaeli édesanyja, Tzipi Refaeli unokája születésének hírét szintén az Instagramon kommentálta:

„Gyönyörű gyermekem fiút hoztál a világra, harmadik gyermekedet. El akarjuk kiáltani az egész világban, mennyire szeretünk és mennyire büszkék vagyunk rád és a sok jóra, amit teszel.”

No Title

No Description

A boldog nagymama, aki maga is modell volt korábban, lányát „igaz ajándéknak” nevezte, aki

„csodálatos barát, nagyszerű testvér, szülei életének bearanyozója, szerető és odaadó feleség. És persze a legjobb anya.”

Refaeli mindeközben egy vádalku folyamatában van, annak érdekében, hogy megússza a börtönbüntetést, mely adócsalás gyanújával várna rá. Édesanyja, akit hasonló cselekedetekkel vádolnak, a vádalku részeként valószínűleg 18 hónap letöltendő büntetést kap, míg a szupermodellnek közösségi munkát kellhet végeznie.

Refaeli legújabb gyermekének születése szintén egybeesik azzal a kampánnyal, melyet ő és bátyja, a szintén modell On Rafaeli indítottak „Stop This Story!” címmel, és az antiszemitizmus elleni küzdelmet tűzte ki célul. A kampány rendkívüli népszerűséggel bír a közösségi médiaoldalon.

Börtönbe menne Bar Refaeli anyja

Az adóhatóság szerint a modell elhallgatta a 2009-2010-es évet illető keresetét.