Idén is átadják a Hanukatalizátor díjat

A közösség szavazatai alapján idén is átadják a Hanukatalizátor Díjat, melyre néhány napig még lehet jelölteket állítani az esemény oldalán / az ott megadott időpontig.

A Hanukatalizátor díj az idei év aktív, zsidó közösségért munkálkodó teljesítményeit értékeli. A JCC Budapest – Bálint Ház a rangos díjjal szeretné kifejezni, hogy óriási értéke van a közösségéért tett erőfeszítéseknek.

A kiírók fontosnak tartják, hogy évente legalább egyszer a közösség is jelezze, hogy kinek a munkája volt a leginspirálóbb, a leginnovatívabb és a legmotiválóbb.

A díjazott személyt vagy programot itt lehet jelölni. A szavazás eredményeként Hanuka estéjén adják át a díjakat, melynek nyerteseit a JCC Budapest – Bálint Ház weboldalán és Facebook oldalán is közzéteszik.

A Hanukatalizátor díj 2012 óta folytatódó hagyomány, amelyet a népszerű budapesti közösségi ház és kulturális központ kezdeményezett. A díj Szász Károly István képzőművész munkája.

A HanuKatalizátor szervezője a JCC Budapest – Bálint Ház, mely a Magyarországi Zsidó Szociális Segély (MAZS) Alapítvány programja.