Patológusi vélemény: valószínűbb, hogy Epsteint meggyilkolták

Egy törvényszéki patológus szerint, akit Jeffrey Epstein testvére bízott meg a vizsgálattal, a kiskorú lányok futtatásával vádolt amerikai milliárdos halálának körülményei nem öngyilkosságra, hanem lehetséges gyilkosságra utalhatnak, írja a New York Timesra hivatkozva a 444.hu.

A hatóságok korábban arra jutottak, hogy a rendkívül befolyásos ismerősökkel rendelkező Epstein felakasztotta magát a cellájában. Michael Baden patológus szerint ugyanakkor Epstein számos olyan sérülést is szenvedett, melyek rendkívül ritkák egy öngyilkos akasztás során, de sokkal gyakrabban fordulnak elő fojtogatásoknál.

Baden a Fox reggeli műsorában beszélt arról, hogy szerinte a bizonyítékok inkább gyilkosságra, semmint öngyilkosságra utalnak. Erről a patológus azután beszélt, hogy megvizsgálta a boncolási jegyzőkönyveket, melyeket New York állam hatóságai végeztek el. Mint fogalmazott,

50 évnyi pályafutása alatt nem látott olyat, hogy ilyen sebesülések öngyilkossági esetnél kerültek volna elő.

A teljes cikk itt olvasható.

Bill Clinton női ruhában lógott Epstein falán

A pedofíliával vádolt, közelmúltban elhunyt milliárdos otthonának bizarr berendezése, és életmódjának részletei újabb kérdéseket vetnek fel az elit körhöz tartozó ügyfeleivel és barátaival kapcsolatban.