Salom tetoválást varratott magára Joe Biden fia és menye

Közös „Salom” tetoválással pecsételte meg párnapos ismeretség után kötött házasságát a demokrata elnökjelölt-aspiráns fia és felesége – írja a The Jerusalem Post.

Hunter Biden és a dél-afrikai dokumentumfilmes Melissa Cohen májusban kötött házasságot Los Angelesben.

„Azonnal beleszerettem, és azóta napról napra jobban szeretem”

– mondta a 49 éves Biden az ABC News-nak nyilatkozva. Megmutatták a közös tetoválásukat is.

Hunter Biden az elmúlt hetekben került Donald Trump amerikai elnök kampányának célkeresztjébe, miután Trump az ukrán elnökkel, Zelenszkijjel egyeztetve állítólag az amerikai katonai támogatásért cserébe azt kérte, induljon nyomozás Ukrajnában a demokrata elnökjelölt-aspiráns fia ellen az ukrajnai gázvállalatnál betöltött, jól fizető állása ügyében. Hunter Biden ügyvédként volt az igazgatóság tagja, áprilisig.

Trump ellen vallott egy amerikai diplomata

Az ukrajnai nagykövetség attaséja szerint Trump világosan értésére adta Zelenszkijnek, hogy nem mehet a Fehér Házba, amíg meg nem kezdi a Burisma körüli korrupciós ügyek kivizsgálását.

Hunter az interjúban magánéletéről is beszélt, például korábbi drogfüggőségéről, bátyja elvesztéséről, bátyja özvegyével folytatott viszonyáról, amelynek az év elején lett vége, és arról, hogy pár hónappal később megismerte mostani feleségét.

Joe Biden megköszönte Melissának, hogy visszaadta fiának a bátorságot a szeretethez.

Közben egy arkansasi nő gyerektartási pert akasztott Hunter nyakába, azt állítva, hogy egy éves gyerekének ő az apja. Decemberben lesz bírósági meghallgatás az ügyben, bár Hunter tagadja, hogy köze lenne a nő gyerekéhez. A volt alelnök fiának három felnőtt lánya van az előző házasságából.

– YouTube

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

Hunter visszautasította Trump vádját, hogy bujkálna. „Egyáltalán nem” – jelentette ki.

„Jelenleg egy csodálatos, kiterjesztett nászúton vagyok a gyönyörű feleségemmel”

– tette hozá.

„Mézeshetek időszakának hívnám mindenképpen, bár úgy vélem, nagyon sokáig ebben a szakaszban maradunk. A kívülről érkező dolgok nem könnyűek, de belülről minden csodálatos”

– mondta Hunter felesége.