„Jeremy Corbyn akkora antiszemita, hogy legszívesebben fizikailag bántanám”, mondja Sharon Osbourne

A fenti kijelentés Sharon Osbourne-tól, a híres heavy metal zenész, Ozzy Osbourne feleségétől származik, aki zsidó gyökereiről és az angol Munkáspártban egyre növekvő antiszemitizmusról beszélt – jelenti az Arutz7.

Sharon Osbourne, aki saját jogán is ismert zenei menedzser és televíziós személyiség, élesen bírálta a brit Munkáspárt elnökét, Jeremy Corbynt,

akit antiszemitizmusa miatt szívesen „fizikailag is bántana”.

Sharon Osbourne és férje, Ozzy.

Osbourne — leánykori nevén Rachel Levy — a brit Sunban nyilatkozott, miután a BBC „Ki is vagy szerinted?” című, hírességek családfáját kutató sorozata a heavy metal nagyasszonyáról forgatott.

Ozzy felesége, aki egy zsidó apa és egy ír-katolikus anya lánya, beszámolt az apját érő antiszemita inzultusokról is, melyek akkor érték, mikor az a második világháborúban a brit seregben szolgált.

„Levynek hívták és természetesen mindenki tudta, hogy zsidó. Mindenki piszkálta, pedig a hazáját védte a háborúban. Saját polgártársai támadták származása miatt” – magyarázta Osbourne.

Az Egyesült Királyságban erősödő antiszemitizmusra reagálva Osbourne a Munkáspárt antiszemitizmusát okolta és annak elnökét, Jeremy Corbynt tette felelőssé.

„Istenem, annyira utálom a fickót!” – mondta Sahron Osbourne. „Bántani akarom. Fizikailag bántani. Egy arrogáns, ostoba fickó, kívül-belül ronda.”

Osbourne neje korábban is került már politikai rivaldafénybe, mikor nyíltan kiállt a Brexit mellett, mivel úgy vélte,

„Anglia kezd Hong Kong-hoz hasonlítani. Túlnépesedett és moccanni sem lehet.”

A zsidó sikeríró, aki sokkot kapott a brit antiszemitizmustól

Tuvia Tenenbom arról is beszélt lapunknak, miért nem tartja lehetetlennek, hogy egy nap Jeremy Corbyn legyen a brit miniszterelnök.