Sas József üzent: szinte nincs más, amit a családomnál jobban szeretek

„Szinte nincs más, amit a családomnál jobban szeretek. Kizárólag a nézőket” – mondta Sas József humorista a Best Magazin Facebook-oldalán közzétett rövid videón, melyet az Index szemlézett.

A lap feleleveníti, hogy Sas József Thaiföldön kapott agyvérzést még az év elején: egy phuketi kórházban stabilizálták az állapotát, majd betegszállító repülővel hozták Magyarországra idén márciusban.

Mint azt lapunk is megírta, a Szent János Kórház neurológiai osztályáról két hét múlva Budakeszire vitték, az Országos Rehabilitációs Intézetbe, majd a Mazsihisz Szeretetkórházba került, s végül onnan tért haza múlt héten, saját felelősségére.

Az Index szerint július második felében felesége, Zsuzsa asszony nyilatkozott a humorista állapotáról:

„Az igazság az, hogy ez a betegség rosszabb, mint a rák. (…) Mindent megteszek érte, hogy amíg velem van, addig szép, tartalmas napjai legyenek. Zenét hallgatunk, filmeket nézünk, nyaraláson készült fotókat, videókat kerestünk elő, elvagyunk. Szellemileg teljesen friss a férjem, de néha kicsit összezavarodik, és hirtelen nem tudja, hol van vagy hogyan került haza” – mondta.

Otthonában lábadozik tovább Sas József

A művészt a Mazsihisz zuglói szeretetkórházában ápolták az elmúlt hetekben.