Videóra vették, amint harmadszor is megremegett a német kancellár

Egy hónapon belül harmadszor került nyilvánosságra olyan videó, ahol Angela Merkel látványosan remegni kezdett.

Ma a  finn miniszterelnök, Antti Rinne Berlinbe érkezése után jött rá a remegés. Legutóbb Berlinben videózták le két hete, ahogy láthatóan remeg, miközben Steinmeier elnök beszédet mond, előtte egy héttel pedig első alkalommal akkor, amikor Ukrajnában járt.

No Title

German Chancellor Angela Merkel seen shaking at a public event for the third time in less than a month. https://t.co/m1VjxkLGTE pic.twitter.com/KiofXVi3Us

Hetek óta találgatja a világsajtó, hogy mi baja lehet a kancellárnak, aki folyamatosan elhárítja az egészségére vonatkozó kérdéseket.

No Title

VIDEO: German Chancellor Angela #Merkel has suffered a new trembling spell, for the third time in less than a month, raising questions over her health pic.twitter.com/6BnSzavbmQ

Az orvosok a videók alapján csak spekulálni tudnak, mi baja lehet Merkelnek, de az interneten terjedő konspirációt, hogy Parkinson kór okozza a remegést, az orvosok nem tartják valószínűnek. A német törvények szigorúan tiltják az egészségügyi információk szivárogtatását.

Angele Merkel már 14 éve vezeti Németországot és várhatóan 2021-ben fog visszavonulni.

Mi baja van Angela Merkelnek?

A német kancellárt két hét alatt másodszor videózták le, hogy nyilvános rendezvényen remegett. A szóvivője szerint azonban Merkel teljesen jól van.