Kim Dzsongun állítólag piranhák elé hajíttatta egy tábornokát

Egy piranhákkal teli akváriumba hajíttatta ellene puccsot tervező tábornokát Kim Dzsongun észak-koreai diktátor — írja a Daily Mail.

A lap szerint az észak-koreai diktátor már 16 magas rangú vezetőjét végeztette ki, legutóbb követét, aki az amerikai kapcsolatok ápolásáért felet.

A tábornokot állítólag egy hatalmas, piranhákkal teli akváriumba dobták Kim Dzsongun phenjan melletti birtokán.

A kivégzett katonai vezetőnek állítólag felvágták a karját és a feltestét, mielőtt bedobták a halak közé, melyeket Brazíliából szereztek be.

A lap hozzátette, hogy nem világos, hogy a tábornok a sérüléseibe halt bele, esetleg megfulladt, vagy a pengeéles fogú, húsevő halak ették meg.

Brit lapok szerint a diktátor az 1967-es James Bond filmből, a Csak kétszer élszből szedte az ötletet, ahol a főgonosz hasonló módon végzett ki egy embert.

Egy megszólaltatott biztonságpolitikai szakértő szerint Kim Dzsongun különösen élvezi a kegyetlen kivégzéseket: a cél nem a hatékony gyilkolás, hanem annak demonstrálása, hogy a legfontosabb segítőit is „brutális halál érheti”, ha gyanúba keverednek.

A halakkal való felfalatás mellett végeztetett már ki magas rangú tisztviselőket úgy, hogy légvédelmi ágyúval lövetett rájuk, vagy lángszóróval halálra égette őket.

Újabb rakétakilövés: mire készül Észak-Korea?

Phenjan azt állítja, hogy rakétáival már el tudja érni az amerikai szárazföldet.