Mázel tov! Matisyahu megint megnősült

A népszerű zsidó reggae-zenész esküvőjéről barátja tett közzé videót.

Zárt, baráti körben fogadott örök hűséget menyasszonyának Matisyahu — írja a The Jerusalem Post. Az amerikai sztár május végén tartotta esküvőjét, amiről barátja, és egyben zenésztársa tett közzé felvételt.

„Sok helyen jártam és sok koncerten részt vettem már, de a legjobb barátom esküvőjén játszani egészen ritka és izgalmas élményt jelent számomra” — harangozta be Daniel Zamir, aki szaxofonon játszott az eseményen.

„16 évvel ezelőtt is játszottam Matisyahu első esküvőjén, és ma ismét New Yorkba érkeztem, hogy ismét, ám — ha Isten is úgy akarja — az utolsó esküvőjén zenéljek! Sok boldogságot a fiatal párnak, és mindenkinek Izrael népéből, aki velük ünnepel!”

— írta bejegyzésében Zamir.

Matisyahu zenei karrierjéhez hasonlóan magánéletében is több lezárt korszakot élt át. 2004-ben kötött házasságot első feleségével, akitől két gyermeke, Shalom és Menachem Mendel született. 2014-es válását követően pedig többször őszintén beszélt a médiának arról, hogy saját indentitásával kapcsolatban is változásokon ment keresztül. Az amerikai zenésznek nincsenek izraeli gyökerei, de korábban csatlakozott a Chábád Lubavics mozgalomhoz is. Szakállas haszidként lett világhírű muzsikus, de 2012-ben ezt a vonalat abbahagyta és levágatta a pajeszát és szakállát.

Matisyahu – One Day (YouTube Version)

Matisyahu’s official music video for ‘One Day’. Click to listen to Matisyahu on Spotify: http://smarturl.it/MatisyahuSpotify?IQid=Matis1DYTAs featured on Pla…

„Hatással volt rám mindaz, amit az emberek mondtak rólam — kezdve a rajongóimtól, a saját népemen át addig a vallásos közösségig, amely látszólag sokáig támogatásáról biztosított”

— mondta öt évvel ezelőtti válását követő nyilatkozatában Matisyahu, aki Matthew Paul Millerként látott napvilágot.

Mostani feleségével való kapcsolata miatt többen kritikákat fogalmaztak meg azért is, mert a nála jóval fiatalabb Talia Dresslerrel lépett frigyre, akit Pészahkor jegyzett el, amint erről beszámoltunk.

Elkötelezett rajongói azonban láthatólag örömmel fogadták a nagy hírt, és Matisyahu Instagram oldalán több százan írták: Mázel tov!

Sztárok Pészahja

Matisyahu alighanem vőlegény lett