Mázel tov! Matisyahu megint megnősült

A népszerű zsidó reggae-zenész esküvőjéről barátja tett közzé videót.

Zárt, baráti körben fogadott örök hűséget menyasszonyának Matisyahu — írja a The Jerusalem Post. Az amerikai sztár május végén tartotta esküvőjét, amiről barátja, és egyben zenésztársa tett közzé felvételt.

Security Check Required

No Description

„Sok helyen jártam és sok koncerten részt vettem már, de a legjobb barátom esküvőjén játszani egészen ritka és izgalmas élményt jelent számomra” — harangozta be Daniel Zamir, aki szaxofonon játszott az eseményen.

„16 évvel ezelőtt is játszottam Matisyahu első esküvőjén, és ma ismét New Yorkba érkeztem, hogy ismét, ám — ha Isten is úgy akarja — az utolsó esküvőjén zenéljek! Sok boldogságot a fiatal párnak, és mindenkinek Izrael népéből, aki velük ünnepel!”

— írta bejegyzésében Zamir.

Matisyahu zenei karrierjéhez hasonlóan magánéletében is több lezárt korszakot élt át. 2004-ben kötött házasságot első feleségével, akitől két gyermeke, Shalom és Menachem Mendel született. 2014-es válását követően pedig többször őszintén beszélt a médiának arról, hogy saját indentitásával kapcsolatban is változásokon ment keresztül. Az amerikai zenésznek nincsenek izraeli gyökerei, de korábban csatlakozott a Chábád Lubavics mozgalomhoz is. Szakállas haszidként lett világhírű muzsikus, de 2012-ben ezt a vonalat abbahagyta és levágatta a pajeszát és szakállát.

Matisyahu – One Day (Official Video)

„Matisyahu’s official music video for ‘One Day’. Click to listen to Matisyahu on Spotify: http://smarturl.it/MatisyahuSpotify?IQid=Matis1DYT As featured on P…

„Hatással volt rám mindaz, amit az emberek mondtak rólam — kezdve a rajongóimtól, a saját népemen át addig a vallásos közösségig, amely látszólag sokáig támogatásáról biztosított”

— mondta öt évvel ezelőtti válását követő nyilatkozatában Matisyahu, aki Matthew Paul Millerként látott napvilágot.

Mostani feleségével való kapcsolata miatt többen kritikákat fogalmaztak meg azért is, mert a nála jóval fiatalabb Talia Dresslerrel lépett frigyre, akit Pészahkor jegyzett el, amint erről beszámoltunk.

Elkötelezett rajongói azonban láthatólag örömmel fogadták a nagy hírt, és Matisyahu Instagram oldalán több százan írták: Mázel tov!

Sztárok Pészahja

Matisyahu alighanem vőlegény lett