A palesztin tévé szerint nincs is olyan, hogy Izrael

Ismét a palesztin gyerekek súlyos indoktrinációjára hívja fel a figyelmet az a média-monitoringozó szervezet, amely rendszeresen dokumentálja a hivatalos palesztin média manipulációit.

Új, megdöbbentő videót prezentált a Palestinian Media Watch, amely rendszeresen dokumentálja a Palesztin Hatóság hivatalos tévéinek Izrael-ellenes tevékenységét. Ezúttal — nem először — egy botrányos gyerekműsorra derült fény: a felvételen egy tanítónő azt magyarázza a gyerekeknek, hogy Izrael nem is létezik.

A tanítónő egy Feiszál nevű gyerekről beszél, aki „a megszállt palesztin területeken, Tamra térségében él”, tehát egy Haifa közeli arab faluban, Izrael északi részén, a vitatott státusú területektől északra.

„Az iskolarádióban palesztin dalokat sugároz és megpróbálja elkötelezettségét és Palesztina iránti szeretetét az összes környékbeli város és falu felé terjeszteni. Ez nagyon szép, pláne, hogy az izraeliek megpróbálják azt a térséget izraelinek megtartani, de a palesztinoknak hangsúlyozniuk kell, hogy abban a körzetben mindenki palesztin.”

„There is no such thing as Israel”- Israeli Arab boy’s message to Palestinian children

Disclaimer: Views expressed in this video do not represent those of Palestinian Media Watch in any way. PMW monitors and analyzes the Palestinian Authority t…

Feiszál is megszólal a műsorban, és közli a stúdióban ülő többi gyerekkel, hogy

„nincs is olyan, hogy Izrael… Izrael elfoglalhatja Palesztinát, de nem foglalhatja el a palesztin gyerekek emlékezetét.”

Megjegyzését tapssal jutalmazzák a gyerekek.

A műsort április 26-án sugározták, két héttel az úgynevezett Nakba nap előtt, mely napon a palesztinok Izrael megalakulását gyászolják.

Mindent a gyűlöletért: történelmet hamisított a palesztin tévé

A Palesztin Hatóság hivatalos tévécsatornája szintet lépett: egy, a holokauszt zsidó áldozatait izraeliek által lemészárolt palesztinokként prezentálta.