Fokozódó balagan Madonna körül Izraelben

Nem akarták beengedni az Euróvíziós fesztivál próbahelyszínére a pop ikont, akinek a képviselői azzal kezdtek fenyegetőzni, hogy hazautaztatják az esemény leghíresebb vendég sztárját.

A balagan (az izraeli kifejezés jelentése: balhé, rumli, felfordulás) oka a fellépéssel kapcsolatos szerződés, amelyet az amerikai díva még mindig nem írt alá — állítja a The Times of Israel.

A lap szerint Madonna az egyik — a szombati döntőben előadni tervezett — világslágerének jogdíja körüli bonyodalmak miatt késlekedett a kontraktus aláírásával.

Fotó: MTI

Mint azt megírtuk, az énekes a BDS-aktivisták generálta nemzetközi nyomás ellenére is büszkén vállalta a fellépést Izrael egyik — és az utóbbi időkben kétségkívül — legfontosabb nemzetközi kulturális rendezvényén, az Euróvíziós dalfesztiválon.

Madonna csak azért is fellép Izraelben

VIDEÓ: a népszerű énekesnő már meg is érkezett Tel Avivba, ahol az Euróvíziós Dalfesztivál sztárfellépője lesz.

A legfrissebb beszámoló szerint az énekes már szerdán is csak nehézségek árán tudott bejutni a rendezvény próbahelyszínére, ráadásul az incidens csütörtök reggel megismétlődött.

A lap a 12-es Csatorna információi alapján azt állítja, hogy a verseny egyik igazgatója, Jon Ola Sand maga határozott arról, hogy Madonnát aláírt szerződés hiányában ne engedjék be.

Az incidens miatt a sztár csapata azzal fenyegette meg a szervezőket, hogy az énekes eláll a fellépéstől. A rögtön aktivitásba lendülő válságmenedzserek hatásos közbenjárására Madonna végül szerdán és ma is bebocsátást kapott a szervezőktől.

Arról nincs információ, hogy végül került-e szignó a szerződésre. Ám amint látható, a popcsillag különleges produkcióval készül elkápráztatni a rajongóit:

Madonna on Twitter: „Madame ❌ is preparing something special for her fans……….. pic.twitter.com/6suNJ5hb6j / Twitter”

Madame ❌ is preparing something special for her fans……….. pic.twitter.com/6suNJ5hb6j

A szokatlan herce-hurca különleges felvezetést ígér a dalverseny szombati döntőjére, amit már az elődöntőben kiesett magyar Pápai Joci nélkül fognak megrendezni.

Videó: Így esett ki Pápai Joci az Eurovíziós Dalfesztiválról 🙁

Az élő közvetítés felvétele Tel Avivból.