Volt Ku Klux Klán-vezér: Ilhan Omar a legfontosabb politikus!

David Duke szívecskés emojik között osztotta meg a Demokrata Párt politikusának arcképét.

Mint azt lapunk is megírta, Ilhan Omar demokrata kongresszusi képviselőnő nemrég számos antiszemita botrány középpontjába került.

Már a demokraták is megelégelték képviselőjük antiszemitizmusát

Ilhan Omar szerint Izrael támogatása „hűségnyilatkozat egy idegen állam mellett.”

Az eset legújabb fejleménye, hogy David Duke szélsőjobboldali amerikai szerző és a rasszista, gyilkos Ku Klux Klán volt vezetője nyilvánosan is védelmébe vette Ilhan Omart — írta meg a Breitbart.

Mint Duke Twitter-oldalán kifejtette,

„a cionista világkormánnyal való szembenállása okán jelenleg Ilhan Omar a legfontosabb amerikai kongresszusi képviselő!”

No Title

Dr Duke & Eric Striker: By Defiance to Z.O.G. Ilhan Omar is NOW the most important Member of the US Congress! https://t.co/R4d4X81xdv pic.twitter.com/C083V57VQp

Duke itt a „Z.O.G.” rövidítéssel él, mely antiszemita körökben arra az összeesküvés-elméletre utal, hogy cionista zsidók uralják a világot.

Később pedig ezt tette hozzá:

„Tömören szólva azért ilyen fontos, mert elég bátor volt felszólalni a kongresszusban azzal kapcsolatban, amiről senki más nem beszél! Népünk örökségét, jogait és szabadságát nem lehet megóvni addig, amíg a cionista világkormányt meg nem döntjük!”

No Title

Simply stated, she is important because the dared expose the gorilla in Congress that nobody dares speak! There is no salvation of our people heritage, rights and freedom until Z.O.G is overthrown! Listen to this broadcast! https://t.co/164Q2cJ6Xv

Mint a Breitbart hozzáteszi, Duke rasszista és antiszemita nézeteiről ismert. Mind a két nagy amerikai párt környékén mozgolódott már, ám végül teljesen marginalizálódott.