Volt Ku Klux Klán-vezér: Ilhan Omar a legfontosabb politikus!

David Duke szívecskés emojik között osztotta meg a Demokrata Párt politikusának arcképét.

Mint azt lapunk is megírta, Ilhan Omar demokrata kongresszusi képviselőnő nemrég számos antiszemita botrány középpontjába került.

Már a demokraták is megelégelték képviselőjük antiszemitizmusát

Ilhan Omar szerint Izrael támogatása „hűségnyilatkozat egy idegen állam mellett.”

Az eset legújabb fejleménye, hogy David Duke szélsőjobboldali amerikai szerző és a rasszista, gyilkos Ku Klux Klán volt vezetője nyilvánosan is védelmébe vette Ilhan Omart — írta meg a Breitbart.

Mint Duke Twitter-oldalán kifejtette,

„a cionista világkormánnyal való szembenállása okán jelenleg Ilhan Omar a legfontosabb amerikai kongresszusi képviselő!”

Duke itt a „Z.O.G.” rövidítéssel él, mely antiszemita körökben arra az összeesküvés-elméletre utal, hogy cionista zsidók uralják a világot.

Később pedig ezt tette hozzá:

„Tömören szólva azért ilyen fontos, mert elég bátor volt felszólalni a kongresszusban azzal kapcsolatban, amiről senki más nem beszél! Népünk örökségét, jogait és szabadságát nem lehet megóvni addig, amíg a cionista világkormányt meg nem döntjük!”

Mint a Breitbart hozzáteszi, Duke rasszista és antiszemita nézeteiről ismert. Mind a két nagy amerikai párt környékén mozgolódott már, ám végül teljesen marginalizálódott.