„Nincs ország, amelyik eltűrné, amit a Hezbollah Izrael ellen tesz”

A gázai terrorellenes hadművelet lezárásának közeledtével Izrael figyelmét északra kell fordítsa, ahol a Hezbollah libanoni, de iráni pénzből működtetett siíta terrorszervezet október óta rakétázza a zsidó államot” – hívta fel a figyelmet lapunk főszerkesztője, Megyeri Jonatán a Hit Rádió legutóbbi, főként a közel-keleti eseményeket magyarázó műsorában.

A műsorból megtudhattuk mi is valójában a Hezbollah és milyen fenyegetést jelent Izraelre és a Közel-Kelet biztonságára, de szó esett a múlt heti bravúros katonai akcióról és a jelenleg zajló libanoni támadásokról, és a múlt heti ENSZ Közgyűlésben történt szavazásról.

A politika mellett a spiritualitás is teret kapott a beszélgetésben, hiszen Izrael ezekben a napokban készül az őszi ünnepekre.

Az adást az alábbi linkre kattintva nézheti/hallgathatja meg:

Rettegnek Izrael ellenségei: új szakaszba lépett a háború – Megyeri Jonatán

A Hit Rádió legfrissebb adásában a felfokozott izraeli történéseket beszéltük át állandó vendégünkkel. Szó esett a múlt heti bravúros katonai akcióról és a jelenleg zajló libanoni támadásokról, de nem hagyhattuk ki a múlt heti ENSZ Közgyűlésben történt szavazást sem. A politika mellett a spiritualitás is teret kapott a beszélgetésben, hiszen Izrael ezekben a napokban készül az őszi ünnepekre.

Izrael célzott csapást mért a Hezbollah elsőszámú katonai parancsnokára

Az izraeli légierő harci gépei célzott légicsapást hajtottak végre Dahiyehben, a Hezbollah dél-bejrúti fellegvárában – jelentette be az izraeli hadsereg.