Hezbollah Fried Chicken: A libanoni terroristákon röhög az egész arab világ

A közösségi oldalakat elárasztó mémek a Hezbollahon gúnyolódnak, amely bárhogy is fogadkozott, hogy bosszút áll a zsidó államon, csak egy tyúkólat volt képes eltálni.

A Hezbollahon és annak vezetőjén, Hasszán Naszrallahon gúnyolódik az arab közösségi média – miután Fuad Shukr likvidálására válaszul csapást mértek (volna) Izraelre, azonban csak egy tyúkólat sikerült telibe találniuk.

𓄂✺Yaar – يار ‌‌دبستانی🎗️ on X (formerly Twitter): „After weeks of planning, #Hezbollah could only kill a few chickens with rockets in response to losing their top commanders:))Even among terrorists, you Hezbollah members are the most foolish😂😂#Lebanon #Israel pic.twitter.com/luFlf9Hb11 / X”

After weeks of planning, #Hezbollah could only kill a few chickens with rockets in response to losing their top commanders:))Even among terrorists, you Hezbollah members are the most foolish😂😂#Lebanon #Israel pic.twitter.com/luFlf9Hb11

Mémek sokasága ábrázolja Hasszan Nasrallahot a KFC, az ismert amerikai gyorsétteremlánc beszállítójaként, mint csirketenyésztő. Más mémek HFC-re, vagyis Hezbollah Fried Chicken-re nevezték át a libanoni terrorszervezetet.

„Ha a Hezbollah egy kakas és egy tyúk értékével tartja azonosnak Fuad Shukr-t, mennyit ér egy alacsonyabb rangú tag?” – viccelődött egy másik felhasználó.

Más felhasználók is a „cionista tyúkok” elleni támadáson viccelődtek: „A Hezbollah megtámadott egy cionista tyúkólat Észak-Izraelben,

és minden egyes elesett Hezbollah-tag után 22 tyúkot végzett ki.

Ezzel be is fejeződött a megtorlás”.

Titokzatos telefonhívás segítségével likvidálta Izrael a Hezbollah parancsnokát

Shukr halála jelentős csapást jelent a Hezbollah számára, mivel a terrorszervezet az egyik legtapasztaltabb stratégáját veszítette el személyében.